Moja Kravica “Dani bureka“ otvorena je u parku Svetog Save u Nišu i trajala je do 23. avgusta. Ovu manifestaciju koja se održava već 13. godinu za redom poseti preko 40.000 ljudi, a ove godine pored velikog broja posetilaca, okupila je i najbolje pekare iz Srbije, Makedonije i Grčke.

Preko 40.000 gurmana uživalo je u bogatoj ponudi različitih ukusa bureka vrhunskih pekara uz Moja Kravica jogurt koji se najbolje slaže uz omiljeni srpski obrok.

Zalogaji bureka zaliveni osvežavajućim, blago kiselkastim ukusom i pravom gustinom Moja Kravica jogurta pružili su svakom od posetilaca osećaj malog savršenstva, jer prava kombinacija ukusa daje jedinstveni užitak. Zato se o ukusima na ovoj manifestaciji nije raspravljalo već su se ukusi samo slagali.

Moja Kravica Dani bureka Nis Moja Kravica Dani bureka

Veliko interesovanje izazvao je Moja Kravica korner u kome su pored degustacije bureka i Moja Kravica jogurta prisutni mogli da se zabave i učestvuju u brojnim aktivacijama koje je za njih pripremila kompanija Imlek.

U iščekivanju najvećeg bureka koji se tradicionalno sprema na Burekdžijadi, ljubitelji ovog čuvenog specijaliteta imali su priliku da se zabave uz učešće u nagradnom kvizu i fotografisanje u Moja Kravica korneru i tako osvoje brojne nagrade. Vraćanje tradiciji kroz dobro poznatu kombinaciju ukusa bureka i Moja kravica jogurta je poruka koju nosi ova manifestacija i oko koje su se sve Nišlije složile!

 

Comments