HomeMade Company predstavlja vam eklere, francusku poslasticu omiljenu širom sveta, u novom ruhu i sa novim pristupom. Otkrijte ove kolačiće koji su jednostavni po svom sastavu, ali ukus i dekoracije čine ih omiljenom poslasticom na svim meridijanima.

HomeMade Company je pripremio četiri ukusa eklera, ukusna, sočna i dovoljno osobena da želite da ih probate sve, i da im se rado i često vraćate: lešnik (lešnik i čokoladni krem, sa komadićima lešnika), pistać (pistać krem sa komadićima pistaća), vanila-malina (fil od vanile sa voćnim punjenjem od sočnih malina) i vanila-zelena jabuka (vanila u kombinaciji sa zelenom jabukom i cimetom).

Ekleri 11 Moja slatka pauza: HomeMade ekleri

Selekcija od 4 HomeMade eklera spakovana u atraktivnu poklon kutiju dobar je izbor da obradujete sebi dragu osobu, ili da u eklerima uživate u društvu. Pored poklon pakovanja, HomeMade Company eklere isporučuje i za narudžbine po kilogramu, za različite tipove proslava.

HomeMade prodajna mesta nalaze se u okviru Coffee Room-a, u prizemlju Ušće Shopping Center-a, kao i u srcu Beograda, Topličin venac 17, kod hotela Palace.

Detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona 060/300-32-44 ili na zvaničnom sajtu Home Made Company www.hmc.rs.

Comments