Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

U pokušaju da se objasni delovanje mudrepoložaja prstiju koji uspostavljaju energetski balans i ciljano utiču na poboljšanje kod određenih tegoba, uglavnom se ostaje na površini i poziva na vekovnu istočnjačku praksu i neosporno dejstvo. Nije vam potrebno da razumete kako mudre deluju, važno je da deluju, ali ako samo malo šire posmatrate sliku alternativnih isceliteljskih tehnika, videćete da se mnoge odnose na ruke – ili se deluje na određene tačke na prstima, dlanovima i nadlanicama, koje korespondiraju sa organima i delovima tela, ili se energija prenosi rukama – dodirom, ili približavanjem ruku iscelitelja energetskom polju pacijenta. Tačke na rukama se bockaju, greju, na njih se previjaju semenke i prstima se zauzimaju određeni položaji, koji po istom energetskom principu korespondencije sa celim organizmom, donose balans, priliv isceliteljske energije. Možete posmatrati mudre kao jogu za prste i pronaći sličnost sa asanama, položajima tela u jogi, od kojih svaki, osim opšte dobrobiti za zdravlje i energetski balans, posebno utiče na određene organe i delove tela. Ako ostanemo na simbolici, ruke predstavljaju ljudsku inteligenciju na planeti i to što ih imamo i način na koji ih koristimo, razlikuje nas od ostalih vrsta. Rukama radimo, stvaramo, grlimo, prenosimo toplinu, iskazujemo nežnost i ljubav – lako je prihvatiti da ruke poseduju poseban dar i moć da donesu isceljenje i balans. Evo nekih položaja prstiju – mudri – za različite namene:

Apana mudra – detoksikaciona mudra, za čišćenje organizma od nagomilanih otrova, čisti mokraćne kanale, pomaže kod zatvora i nadutosti, delotvorna kod svih infekcija.

APANA Mudra: POLOŽAJ prstiju za zdravlje i energetski balans

Editors choice