Oralni seks za muškarce je jednako važan kao i običan seks, ako ne i važniji. Tada se osećaju dominantno u odnosu na partnerku i to im je najveća satisfakcija. Ima li on, ipak, i loših strana? Šta im se najviše dopada? Pitali smo ih i dobili odgovore. Dobro ih proučite i zapamtite!

Za nas neobrezane Balkance, primanje oralnog seksa može biti veoma frustrirajuće ukoliko dama ne zna tačno šta radi. Do sada nisam sreo devojku koja je znala šta radi, a sve su bile ubeđene da znaju. Uopšte, zameram curama da nedovoljno istražuju, nisu voljne da provedu vreme upoznajući se sa mojim organom.Onima koje jesu zauzvrat dajem najbolji oralni seks koje su iskusile, to bar nije teško naučiti. (Radojica, 37)

Za loše strane ne znam, osim ono ako je žena nespretna pa te povredi, a dobra strana jeste to što oralni seks mnogo više pali i priprema za razliku od bilo čega drugog, najbolja vrsta predigre. (Srđan, 26)

50 saveta za savršen oralni seks 3 Muškarci odgovaraju: Koje su dobre, a koje loše strane oralnog seksa?

Oralni seks – nešto najbolje što postoji. Ko ga ne voli, taj definitivno nije normalan! Loše strane oralnog seksa? Strah od zuba, bar kod mene. (Marko, 21)

Comments