Smatram da je oralni seks današnjice izgubio draž nečeg što bi trebalo da predstavlja tabu. Pogrešno je uopšte i postaviti temu sa naslovom dobre i loše strane, zar seks nije tu da bismo u njemu uživali?! Jedino se ljudi dele na one koji ga vole i primenjuju i one za koje je oral nešto čega se groze. Mislim da sredine nema. I definitivan zaključak jeste da osoba kojoj je pružen oral uživa u tome (ako osoba koja ga pruža to čini na pravi način), dok osobi koja ga pruža satisfakciju predstavlja užitak partnera. Mada, ima i nas koji zaista uživamo u pružanju zadovoljstva drugima. (Igor, 28)

Još se uvek nisam sreo sa lošim stranama (obostranog) oralnog seksa. (Stefan, 23)

U suštini je bitno da devojka zna, mada opet, ja kapiram da treba i da joj kažeš šta ti se sviđa, i najbitnije je da se ona opusti. Kad se osećaš blisko sa nekim, onda si spremna na sve. (Predrag, 22)

Couples in love Love sex hugging kissing Couples making love bw он и она arena couple1 MORN kiss lovers erotica favourites Denniss Album Paare fuck sexy oral 320 My album 6 black and white 1 fondle MORENNA large Muškarci odgovaraju: Koje su dobre, a koje loše strane oralnog seksa?

Ja lično ne odvajam oralni od koitalnog seksa i zajedno ih posmatram kao celinu. Ako za vreme odnosa nema jednog od ta dva segmenta, jednostavno, nije mi potpuni užitak. U slučaju kad ga dobijam, dobra stvar je, pre svega, fizički dodir ženske ruke i usana na mom organu, koji je, bar meni, jači od koitalnog trenja. Tu je, naravno, i sam voajerski užitak zbog pogleda na žensko čeljade koje ga pruža. Činjenica da devojka ne može da zatrudni nije mi bitna baš iz navedenog razloga da ne razdvajam dve vrste seksa. Mada bi neko naveo i to kao prednost. Loša stvar je, kao i kod “normalnog” seksa, što neke devojke jednostavno ne znaju kako se to radi… zubi nikako! (Željko, 35)

Da se ne lažemo, ovo je “omiljeni sport” muškarcima više nego ženama. Iz mog iskustva, veliki broj devojaka oralni seks smatra nekom vrstom uvrede. Ja mislim da oralni seks nema mane, sve to zavisi od osobe do osobe, i koliko je vaš partner spreman na to. A prednosti… zar je potrebno pričati o prednostima? (Milan, 25)

Dobre strane oralnog seksa su – sve. Loše je samo to što većina devojaka zapravo ne ume da daje oralni seks muškarcima, a tripuju se da su fenomenalne u tome. (Milan, 25)

Dobra strana je fenomenalni užitak, loša je ubeđivanje! (Miloš, 21)

Dobre strane jesu što možeš da se potpuno opustiš i prepustiš uživanju ili da gledaš partnerku kako uživa. Pogled naviše na njeno telo kako se izvija dok svršava tako je dobar. Mane oralnog seksa – nema ih, ali ako mora nešto, onda recimo to da nisam neki ljubitelj poze 69, više volim da se skoncentrišem na jednu stvar. (Petar, 27)

 


Marina Milošević je vaspitačica. Devojka koja je duboko u sebi još uvek dete. Ima tri alter-ega. Voli da je kreativna (crta, slika, šije, šminka). Voli svoju ludu mačku, ovisnik je o slatkišima. Obožava tetovaže. Vodi svoj blog “Čovek bez mašte je čovek bez krila”. Ne voli da se smeje… to obožava!

Comments