Oni nemaju ozbiljnu vezu sa plejbojem niti nameru da ga ožene, već ga po potrebi “nose” u WC. Izblajhane kose, ekstenzije, prženje peglom i figarom, trajni šareni frenč na noktima, popunjene usne, tesne stvari, štikle, dekoltei i slično – nekako ne idu uz tvoj status obrazovane devojke. Možda je tvoj fizički izgled odraz tvog ukusa. I verovatno se dopadaš ljubiteljima Grand Parade. Samo, dokle god je tako, za tebe će uvek “svi muškarci biti isti“. Iako si ti pametna, obrazovana i dobra osoba, teško da će iko te tvoje osobine primetiti. Iako sa promiskuitetom nemaš veze, predrasude će te pokopati i ti ćeš biti kurva, dok će one prave zakopčane drolje biti dame. I klasa za tebe.

table talk tumblr Muškarci su isti, ako ih navedeš na to!

Ako ti je toliko stalo da budeš lepa i doterana, onda to radi kako treba.  Žena treba da se neguje, i da se trudi da uvek izgleda najbolje. To se može i u starkama. Može i na štiklama. Ali, ako hoćeš da budeš “princeza” finom čoveku, a ne primitivnoj sirovini, seti se – da je Pamela Anderson zaista tolika fantazija finim muškarcima, Kejt Midlton ne bi bila princeza, već ona.


Nataša Unković uživa u malim zadovoljstvima kao Amelija Pulen. Obožava automobile kao muškarac. Voli knjige moderne psihologije i vežba jogu. Prepisala je sebi dnevnu dozu opuštanja: odgledati minimum jedan film dnevno. Uživa u svakom trenutku provedenom sa njenim gospodinom Zverkom. Omiljeni citat – Otac Tadej: “Kakve su ti misli, takav ti je život.”

Comments