Smučilo vam se da se svaki put ulažete emotivno, kad želite da uživate u seksu. Previše loših iskustava preti rezignacijom. Jasno vam je da on nije onaj pravi i da je verovatno gori nego onaj pre njega, ali sviđa vam se kako izgleda, osećate njegovu seksualnu energiju i gladne ste divljanja. Ukoliko niste savladale taj izazov i naučile da volite svakog sa kim se krešete, barem onoliko koliko traje seks i da se na taj način dovijate za sva ona osećanja kojima volite da ispunite seksanje, da biste kompletno uživale, nego uvek zagazite dublje i zaljubite se i podlegnete nerealnim očekivanjima, vreme vam je za terapiju sebičnošću.

Samo posmatrajte kako to muškarci rade. Njima uvek polazi za rukom, zato što im je to prirodno. Nisu oni sebični zato što nemaju srca, nego zato što su muškarci i znaju da će im bilo koja žena razoriti duševni mir (koji se kod njih očituje u stabilno visokom nivou ega) ako na svojim granicama ne postave bodljikavu žicu. Kroz koju teče struja. Oni se štite od povređivanja, ali i od smaranja.

Kako da upotrebite muškarca umesto vibratora Kako da upotrebite muškarca umesto vibratora

Pa, ako smo već u svemu ostalom osvojile muške teritorije na juriš, možemo da se okušamo i u ovome – da budemo sebične u seksu i da ih tretiramo kao vibratore.

Prvo, raščistite sa moralnim glupostima. Sasvim je u redu da ga iskoristite za svoje uživanje, ne vodeći računa o njegovim potrebama i osećanjima. Ne zato što ih on nema, nego zato što vas zabole štikla. Uostalom, daćete mu baš ono o čemu svi muškarci maštaju. Čist raspojasani seks, bez emotivnih komplikacija, posesivnosti i obavezivanja na bilo kom nivou.

Comments