Ako vam je potrebno da budete nadrndane i ljute, da ne biste podlegle slabostima svog velikog, otvorenog i željnog ženskog srca, setite se svih onih tipova koji su vas i vaše prijateljice tretirali kao lutke na naduvavanje, dok ste vi tripovale da se tu dešava nežnost i strast i da se gradi odnos.

Muškarci koriste žene za seks i iskoristiće gotovo svaku koja pristane. Oni se ne kidaju oko toga, ama ni malo. Njihovo je da navaljuju, traže, obrlaćuju, obećavaju, pokušavaju. A kad one pristanu, znači da ili hoće isto što i muškarci, ili su guske.

Nemojte čekati da vas muvaju. Ofanziva će vam pomoći da zadržite stav žene koja u seksi šopu bira vibrator po svojoj meri. Nemojte uzimati neki koji vam se samo polovično sviđa. Uzmite baš onaj koji vam je skroz vaaau!

Kako da upotrebite muškarca umesto vibratora2 Kako da upotrebite muškarca umesto vibratora

A zatim ga upotrebite. Budite ljubazne i nežne, ali ne mnogo tople i prijateljski raspoložene. Od početka do kraja tražite i zahtevajte tačno ono što želite, uživite se u ulogu fatalne žene, porno dive, Zoro osvetnice – šta god da vam pokreće motore. Ako se vibratoru brzo prazne baterije, zaposlite ostale njegove delove dok čekate da se rifrešuje. Tu ste radi sopstvenog zadovoljstva, ne ulažete ništa, ne gradite odnos, samo se igrate sa svojim vibratorom. Ne dajte mu da priča koješta. A ako želite da priča, recite mu šta da vam kaže.

Nemojte se iznenaditi kad se vaša igračka prenerazi, postidi i povuče jer je iskorišćena i uvređena, ili kad se ludo zaljubi u lik koji ste igrali. Ili i jedno i drugo. Muškarci su to, ako ih ne izda penis, izda ih mozak – slabe baterije, verovatno.

Aleksina Đorđević

Comments