Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Ako je rešio da vas prevari, ne možete ga sprečiti – ali možete da nanjušite šta se sprema i da uvidite ima li nečeg na šta možete da utičete promenom svog ponašanja. Neke od ovih izjava prillično su siguran znak da je muškarac nezadovoljan, da mu je ego poljuljan i da je spreman da ga osnaži tražeći potvrdu u avanturi.

Ti mene uopšte ne poštuješ

Ako ovo često čujete, treba da se zabrinete. Ukoliko on misli (i oseća) da ga ne poštujete i ne cenite, to je atak na njegovu muževnost i na njegovu ličnost i postoji samo jedna reakcija ega na ovo stanje – naći će on neku drugu koja će ga više ceniti. Verovatno i hoće, ali neće pre toga sesti da sa vama porazgovara i da raščisti situaciju, ili da raskine, jer je nezadovoljan i uvređen, nego će vas prevariti, da nahrani ego, pa da onda vidi šta će. A zatim će se možda pokajati, ili će tim činom otpočeti agoniju rastajanja, koja može da traje i da traje – a najverovatnije i jedno i drugo. Dakle, ako on oseća da ga ne poštujete, verovatno je to tačno. Možda vi tako ne mislite, ali onda vam se stavovi o poštovanju verovatno mnogo razlikuju. A možda ni on ne poštuje ni sebe, ni vas, ali o tome do sada niste hteli temeljno da razmislite. Pa, učinite to. Razmislite, temeljno.

Nisam video poruku

Ako ste navikli da se dopisujete i on obično odgovara na vaše poruke bez mnogo kašnjenja, jer ih veovatno i šaljete onda kad znate da će odgovoriti, pošto znate njegov raspored i šta u kom delu dana radi, ovo opravdanje je prosto čudno. Naročito ako se ponavlja i ako on u poslednje vreme sve češće uspeva da “ne vidi” vaše poruke – a znate da obično ne ispušta telefon iz ruke, ne ostavlja ga van dohvata i ne isključuje mu ton. Ako je prevideo vašu poruku, bavio se nečim drugim, što mu je bilo interesantnije u tom trenutku. Možda se dopisivao sa nekim drugom (nekom drugom), ili je radio i više od toga.

Editors choice