WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Da se svađamo oko nekih gluposti, to uglavnom i sami znamo, ali rezultati ovog istraživanja bi zaista trebalo da nas zabrinu, postide, nasmeju i navedu na razmišljanje. Ako želite da znate ko je u pravu, muškarci ili žene – nije niko, odnosno, svi jesmo. Šta tražimo jedni od drugih? Iste stvari. Čime smo nezadovoljni? Istim stvarima. Uporedite ove dve liste (i pokušajte da se ne osećate kao budala).

View this post on Instagram

How was your weekend? I'm so grateful to meet these two! They are the cutest and most kind humans! ☀ Flowers @akweddings . . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Stvari koje žene zameraju muškarcima i želele bi da se to promeni:

Urednost – žene se žale da su muškarci aljkavi i neuredni i da bi stvarno trebalo da više vode računa, pa nisu im one majke.

Romantičnost – mogao bi nekad da se seti da donese cveće, poklončić, da upali sveće, pusti muziku, napravi atmosferu, ili da je pozove na dejt, umesto što prosto izlazi go iz kupatila i očekuje da je ona već obavila predigru sama.

Korisnost – čemu ti služi ako za sve moraš da zoveš majstora i kako zna da popravi kad ga zamoli komšinica, a nema pojma kad ga ti moliš danima…I nije moguće da ne zna da koristi usisivač ili da uključi mašinu, stvarno bi mogao da se više angažuje u čišćenju. A mogao bi i da zna nešto da skuva, svako treba da bude sposoban da se sam brine o sebi.

Osetljivost – on uopšte ne sluša ni ono što mu se direktno govori, a kamoli da osluškuje ono što mu se suptilno stavlja do znanja. Žene bi želele da muškarci budu malo osetljiviji na njihova osećanja, potrebu da podele i razmene misli i brige, da se nekome povere i da osete razumevanje i podršku.

View this post on Instagram

We finally got some summer weather over here! The best part of it are summer storms. Is it just me or are the storms so romantic? ☀ ☔ . . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Društvenost – takođe bi mogao da bude malo uključeniji i zainteresovaniji za razgovor i da bude malo društveniji. Ne sam sa svojim društvom, nego sa njom, ženom, a naročito onda kad ona organizuje društvo.

Ekonomičnost – on troši na neke gluposti, mogao bi više da vodi računa o novcu i da bude malo ekonomičniji. Da li mu je stvarno potrebno sve ono što stalno naručuje preko interneta (sve neka tehnika i igračke za velike dečake, koje mu ničemu ne služe).

Editors choice