Praznici nam stižu i Salveo Pharm je rešio da nagradi tri čitaoca novogodišnjim Isla pastile paketićima. Isla pastile vam postavljaju zadatak da osmislite slogan koji po vašem mišljenju treba da prati kampanju ovog brenda. Odgovore ćete postavljati ispod ovog teksta, a tri odgovora sa najviše lajkova dobijaju Isla pastile paketiće. Kako bismo kontaktirali tri prvoplasirana odgovora, u svoj odgovor upišite i mail adresu na koju vas možemo kontaktirati radi preuzimanja nagrade.

Budite kreativni, duhoviti i nadahnuti i Isla pastile će vam uzvratiti lepim poklončićem.

Srećno!

Kako nam pomaže i koji su benefiti korišćenja Isla pastila?

1.Grebanje u grlu, nadražajni kašalj, promuklost

Simptomi poput upale grla, bolnog i otežanog gutanja, praćeni suvim kašljem naročito se često javljaju u jesen. Nabrojanim simptomima još možemo dodati promuklost i promenjenu boju sopstvenog glasa, koji često ni sami ne možemo prepoznati. Najčešći uzročnici ovih simptoma su virusne i bakterijske infekcije gornjih disajnih puteva, ali naprezanje glasnih žica pogoršava stanje.

Sa druge strane i vazduh koji udišemo obiluje štetnim supstancama(izduvni gasovi, dim, čestice prašine, alergeni…), kojemogu negativno uticati na sluznicu gornjih disajnih puteva.

Isla 1 Nagradna igra: Isla pastile poklanjaju čitaocima novogodišnje paketiće!

Islandski lišaj – pomoć iz prirode

Islandski lišaj se koristi u tradicionalnoj medicini još od 17. veka za lečenje kašlja i upalnih stanja ždrela. U medicinske svrhe najpre se koristio na Islandu, ali primena mu se vrlo brzo proširila i na druge zemlje, tako da je danas jedan od najpopularnijih biljnih proizvoda kada je u pitanju lečenje kašlja i uopšte, upalnih stanja ždrela.

Glavni lekoviti sastojci lišaja su gorke supstance i sluzi koje oblažu nadraženu i oštećenu sluznicu gornjih disajnih puteva, odnosno usta i ždrela i tako sprečavaju nadražaj na kašalj, grebanje u grlu i promuklost.

Osim toga, aktivne komponente islandskog lišaja imaju i preventivnu ulogu pa ga redovno mogu koristiti osobe koje su sklone problemima poput suve sluznice usta, grla i ždrela, koje često muči suvi nadražajni kašalj, promuklost ili osećaj grebanja u grlu.

IslaMoos® se ubraja u najstarije gotove farmaceutske proizvode u Nemačkoj. Davne 1860. godine osnivač kompanije Engelhard, Karl Filip Engelhard, razvio je i proizvodio „Islamoos pastu“ koja je postala omiljen i poznat proizvod, iz koje su kasnije nastale Isla® pastile.

Isla® pastile se zbog pomoćnih sastojaka postepeno otapaju u ustima i oslobađaju aktivne komponente koje stvaraju zaštitni mucilaginozni sloj na površini sluznice. Isla® pastile deluju lokalno na sluznicu grla i ždrela i pružaju zaštitu, negu i regeneraciju sluznice grla.

Pastile islandskog lišaja, Isla, postoje u tri različita ukusa – Islamoos, blagi biljni ukus; Islacassic, ukus crne ribizle sa dodatkom vitamina C i Islamint, ukus nane.

Isla 2 Nagradna igra: Isla pastile poklanjaju čitaocima novogodišnje paketiće!

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom. 

NAGRADE SU PODELJENE!

Comments