Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Evo još nekih zanimljivih žena, koje su uspele u velikom svetu i ostvaruju više stotina miliona dolara prihoda godišnje:

Huda Kattan je 36. na ovoj listi i “teška” je 610 miliona dolara godišnje, a uspeh je postigla kao vizažista. Kattan je pokrenula Huda Beauty sa svoje dve sestre 2013. godine (tri godine ranije pokrenula je blog). Danas, njena kompanija prodaje više od 140 proizvoda za ulepšavanje, od senke do sjaja za usne i ma 37 miliona pratilaca na Instagramu.

Madonna je 39. na Forbes-ovoj listi i zarađuje 570 miliona dolara godišnje. “Materijalna devojka” je do sada zaradila preko milijardu dolara u svojoj karijeri, a njen istoimeni hit je inspirisao mnoge slavne pevačice (Britney Spears, Shakira, Lady Gaga…).

Beyonce je 51. sa 400 miliona dolara godišnje, a lične milione je ostvarila u saradnji sa svojim suprugom Jay-Z-em, koji je i sam milijarder.

Kim Kardashian West, poznata po tome što je poznata, ili kako se to umetnički kaže “kraljica društvenih medija” zarađuje godišnje 370 miliona dolara, 57. je na listi najbogatijih žena Amerike i ima ambiciozne planove za budućnost.

Žene sa ove liste su starosti između 21 i 92 godine, njihovi ukupni prihodi su 81,3 milijarde dolara godišnje, a najmanja “težina” i poslednje, osamdeseto mesto ove liste pripadaju teniserki Sereni Wiliams sa 225 miliona dolara godišnje, čija izjava stoji kao moto Forbes-ove liste najbogatijih uspešnih amerikanki: “Želim da budem deo infrastrukture. Želim da budem brend, umesto da budem samo lice.”

Naslovna fotografija: instagram.com/oprah

Brankica Milošević

Editors choice