Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Evo još nekih zanimljivih žena, koje su uspele u velikom svetu i ostvaruju više stotina miliona dolara prihoda godišnje:

Huda Kattan je 36. na ovoj listi i “teška” je 610 miliona dolara godišnje, a uspeh je postigla kao vizažista. Kattan je pokrenula Huda Beauty sa svoje dve sestre 2013. godine (tri godine ranije pokrenula je blog). Danas, njena kompanija prodaje više od 140 proizvoda za ulepšavanje, od senke do sjaja za usne i ma 37 miliona pratilaca na Instagramu.

Madonna je 39. na Forbes-ovoj listi i zarađuje 570 miliona dolara godišnje. “Materijalna devojka” je do sada zaradila preko milijardu dolara u svojoj karijeri, a njen istoimeni hit je inspirisao mnoge slavne pevačice (Britney Spears, Shakira, Lady Gaga…).

Beyonce je 51. sa 400 miliona dolara godišnje, a lične milione je ostvarila u saradnji sa svojim suprugom Jay-Z-em, koji je i sam milijarder.

Kim Kardashian West, poznata po tome što je poznata, ili kako se to umetnički kaže “kraljica društvenih medija” zarađuje godišnje 370 miliona dolara, 57. je na listi najbogatijih žena Amerike i ima ambiciozne planove za budućnost.

Žene sa ove liste su starosti između 21 i 92 godine, njihovi ukupni prihodi su 81,3 milijarde dolara godišnje, a najmanja “težina” i poslednje, osamdeseto mesto ove liste pripadaju teniserki Sereni Wiliams sa 225 miliona dolara godišnje, čija izjava stoji kao moto Forbes-ove liste najbogatijih uspešnih amerikanki: “Želim da budem deo infrastrukture. Želim da budem brend, umesto da budem samo lice.”

Naslovna fotografija: instagram.com/oprah

Brankica Milošević

Editors choice