Misery (1990)

Nakon što je poznati pisac spasen iz automobilske nesreće od strane fana njegovih romana, on dolazi do strašnog otkrića da je zapravo briga koju dobija početak velike noćne more zarobljeništva i maltretiranja.

Prisoners (2013)

Kada je otkriveno da su Keler Doverova šestogodišnja ćerka i njen prijatelj nestali, on preuzima stvari u svoje ruke, jer policijska potraga za nekoliko tragova ne donosi rezultate i unosi dodatan pritisak, zbog neuspelog napretka u pronalaženju nestale dece. Kroz glavne glumce se savršeno vrši portretisanje očaja i osvete.

Nightcrawler (2014)

Kada Louis Bloom (Džejk Džilenhol), poverljiv čovek koji očajnički želi posao, pokušava da se probije u svetu kriminalnog žurnalizma Los Anđelesa, briše granicu između posmatrača i učesnika, tako što na kraju postaje glavna zvezda svoje sopstvene priče. U potrazi za kriminalom i tragedijom, prodaje šokantne snimke koji će promeniti pogled na izveštavanje poznatih televizijskih kuća!

Locke (2013)

Ivan Lok (Tom Hardi), posvećen porodičan čovek i uspešan menadžer izgradnje, prima telefonski poziv na veče njegovog najvećeg poduhvata u karijeri, koji pokreće niz događaja koji prete njegovom oprezno izgrađenom postojanju. Ko obožava Toma Hardija, dodatno će uživati u ovom filmu!

Shutter Island (2010)

Ako do sada niste pogledale ovaj možda jedan od najpopularnijih trilera, sada je pravo vreme. U 1954. godini, američki maršal istražuje nestanak ubice koji je pobegao iz bolnice za lude ljude koji su počinili različita kriminalna dela. U glavnoj ulozi je Leonardo Dikaprio koji će vas oduševiti svojom glumom!

Naslovna fotografija: instagram.com/mysterysmovies

Anja Dragović

Comments