Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Nedostatak pažnje

U suštini, nedostatak pažnje je najveći problem, a ona će nedostajati ako se ne viđate, ne posvećujete i stalno ste umorni ili zauzeti nečim drugim. Kad prestanete da primećujete partnera i on prestane da primećuje vas, počinje udaljavanje i gašenje vašeg odnosa. Dakle, primetite partnera, uvek, kad god ga vidite. Obratite pažnju na to kako izgleda, kako se kreće, kakav mu je izraz lica i raspoloženje, uputite mu kompliment, stavite mu do znanja da vam se sviđa i da volite njegovo društvo.

Nedostatak seksa

Niko ne može da vam kaže koliko često treba da imate seks – ali ako ga niste imali čitavog meseca, ili duže, a nema zdravstvenih razloga za apstinenciju, to je znak udaljavanja. Ne dopustite da vam seksualni život zamre, povremeno se potrudite da pronađete nešto novo i uzbudljivo.

Ljubomora

Ako nema poverenja među vama, to je kao da nema temelja na mestu na kome gradite kuću. Preterana ljubomora je problem onoga ko je ljubomoran, njegove nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja i treba je posmatrati kao psihološki problem, koji zahteva stručnu pomoć. Ne postoji zdava doza ljubomore i posesivnosti – to sputava odnose, čak i kad budi strast (izaziva svađe, posle kojih završavate u krevetu).

Loša komunikacija

To ne znači da ne razgovarate, nego da ne slušate stvarno, odnosno da tumačite ono što partner govori u odnosu na sebe, svoja očekivanja i potrebe, a to vas ometa da partnera vidite takvog kakav jeste, da ga stvarno razumete i da pronađete kompromise tamo gde se vaše potrebe i želje ne podudaraju ili su suprotstavljene.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/mikutas

Brankica Milošević

Editors choice