Ivana Španović, zvanično najbolja sportistkinja Srbije i Nike ambasador, pozvala je svoje pratioce na društvenim mrežama, da joj, koristeći hashtag #Ivana7m, pošalju poruke podrške pred Svetsko prvenstvo u dvorani, koje se održava od 7. do 9. marta, u Poljskoj. Od svih pristiglih poruka, Ivana će odabrati deset pobednika, tj. najlepših poruka. Tri osobe čija se podrška Ivani najviše bude svidela, dobiće besplatan celodnevni trening u teretani sa najboljom atletičarkom Srbije, dok će preostali pobednici na poklon dobiti Nike opremu za trčanje, sa potpisom Ivane Španović.

Nenad Mirkovic Nike brend menadzer i Ivana Spanovic Najlepše poruke za Ivanu Španović Poruke podrske Najlepše poruke za Ivanu Španović

Ovom prilikom, kompanija Nike spremila je i iznenađenje za Ivanu Španović – kratak film koji će je podsetiti na trenutke iz detinjstva, sa početka njene karijere, ali i momenata zbog kojih je cela Srbija ponosna na nju. Iznenađenje su upotpunili najmlađi članovi atletskog kluba “Ivana Španović Long Jump“, koji predvodi njena majka, Vesna, nekada i sama šampion Jugoslavije u atletici.

Ivana Spanovic nekad i sad Najlepše poruke za Ivanu Španović

Svi zajedno, poslali su najlepše poruke podrške svom idolu i omiljenom sportisti, uz želju da u Sopotu nastupi spremna i ostvari dobar rezultat.

Comments