Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Roze

Nisam fan, ali moram da priznam da roze i te kako može lepo izgledati u enterijeru čak i kada ne govorimo o dečijoj sobi. Naravno, tu je i dalje prisutan girly efekat, ali ko voli neka izvoli. Roze je dobar izbor za spavaću sobu jer je reč o nežnoj, umirujućoj boji, ali i drugi kutak u tvom domu može biti obojen ovom pozitivnom nijansom. Osim puderaste, millennial pink, poneki detalj uvek može da privuče pažnju svojom jarkom, odvažnom roze nijansom. Vodi se svojim osećanjima i ispuni prostor bojama koje na tebe dobro utiču.

Braon

Braon drvo i braon nameštaj samo na prvi pogled možda mogu da zaliče na nešto dosadno (naročito ako se setimo socijalističkih domova), ali u novom ruhu i u odgovarajućoj kombinaciji, stvaraju predivan, udoban i topao enterijer u rustičnom stilu. Kao i u slučaju narandžaste sa kojom se odlično slažu, različite nijanse braon mogu da budu uključene u bilo koju prostoriju, na različite načine i mogu da stvore utisak da tvoj dom ima dušu.

View this post on Instagram

We loved getting to play with various textures to give this home a more modern, yet classic feel. What's your favorite design element here?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photography by Katie Jameson⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jointhebandd #interiorlife #designershome #interiorlover #interiorinspo #austindesign #austindesigner #livingroomdecor #builtin #livingroomstorage #livingroom #interior #interiordesign #homedecor #home #design #decor #furniture #homedesign #interiors #homesweethome #architecture #interiordesigner #house #interiorstyling #instahome #style #inspiration #interiordecor #livingroomdesign

A post shared by BANDD DESIGN-Sara Malek Barney (@jointhebandd) on

Boja lososa

Liči na roze, ali ipak ima i primesu narandžaste. Ukoliko želiš da tvoj enterijer živne i ispuni se radosnom, pozitivnom energijom, predlažemo da ovu boju odabereš za neki krupan detalj, kao što je to bio slučaj sa crvenom. Kauč ili fotelja i još pokoji matching ukras poput slike na zidu u boji lososa činiće tvoj enterijer veselim i modernim, a tebe uvek dobro raspoloženom. 

Zelena

Na kraju, tu je i zelena. Simbol prirode, opuštenosti i smirenosti. Zar je potreban još neki razlog da je uključiš u svoj enterijer? Ipak, dizajneri enterijera ne savetuju trava zelenu, već neke diskretnije, čak i zagasitije nijanse. Tamna, zagasita zelena ili svetla, sage zelena koja je jako blizu sivoj, mogu se lepo uklopiti u enterijer kroz tapete, tepihe ili čak komade nameštaja poput fotelja ili stolica. Ukoliko je ova nijansa previše monotona i siva za tebe, osveži je nekom jarkom, toplom bojom, za savršen balans.

View this post on Instagram

How is everyone doing? 💛This past week was a doozy to say the least. While we're staying cozy at home practicing our social distancing, we're excited to head into this next week with the mindset of hope and positivity. Who's with us? ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @aimeemazzenga⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bhilivebeautifully #ggathome #sodomino #mydomaine #centeredbydesign #beckiowensfeature #hgtvhome #myhousebeautiful #ckstyleaccordingly #theeverygirlathome #myoklstyle #mynesthome #roomhints #howihaven #mywilliamsonomahome #myscoutandnimble #pursuepretty #howdoesshe #thenewsouthern #lindsayhillloves #mybhg #lcdotcomloves #nestworthy #mysmphome #rshome #winnetka #chicago #edesign

A post shared by Bria Hammel Interiors (@briahammelinteriors) on

Naslovna fotografija: instagram.com/justinecelina

Ivana

Editors choice