Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Ne postoji neka opšta formula za sreću, ali kad posmatrate srećne parove, one koji su već godinama i decenijama u braku, ili vezi, a i dalje se očigledno vole i raduju jedno drugom, uvidećete da oni imaju mnogo toga zajedničkog. Stručnjaci za veze i odnose utvrdili su da su ovo najvažnije “tačke preseka” među srećnim parovima, odnosno, ove vrednosti oni dele beskompromisno.

Imaju slična interesovanja

Srećni parovi provode zajedno svaki trenutak koji uspevaju da pronađu, a u tim trenucima, dele sadržaje koji ih zanimaju. To je možda ljubav prema prirodi i pešačenju, briga o životinjama, putovanja, uređivanje bašte i uzgajanje biljaka, spremanje hrane, izlasci na mesta gde može da se pleše, sport i rekreacija – ima puno toga što parovi mogu zajedno da rade i da pritom budu zadovoljni i ispunjeni, jer niko ne pravi kompromis, niko ne čini ustupak, nego oboje rade baš ono što vole – zajedno.

Ljubav im je najvažnija

Parovi koji se vole, nalaze jedno u drugom utehu i podršku u krizama i spremni su da stave ljubav ispred svega – ličnog uspeha i ambicije, materijalnih dobara, društvenog statusa. Oni su srećniji od onih koji svoju energiju ulažu u sticanje (i isticanje), a pogotovu su srećniji od onih koji ostaju zajedno jer se boje samoće, ili veruju da ne zaslužuju bolje. Srećni partneri su jedno drugom dovoljni. Znaju da bi ostali i opstali zajedno i kad bi sve drugo izgubili.

Imaju zadovoljavajuć i aktivan seks

Seks je veoma važan u zdravoj vezi i srećni parovi ga praktikuju barem jednom nedeljno (i češće, kad imaju prilike). Zadovoljstvo koje jedno drugom pružaju u krevetu održava njihovu vezu živom i iskričavom i pomaže u održavanju bliskosti i razmeni osećanja. Oni takođe jedno drugom često daju komplimente – svaki od partnera zna da je lep i privlačan u očima onog drugog.

Editors choice