Pristaješ na polovične veze

Tačno znaš da ti u vezi nedostaje nešto bez čega veza i nema mnogo smisla. Ali kad se sa nekim srodiš, navikneš se na njega, postanete uigran par, funkcionalnost svakodnevnog parovanja dobija veću težinu i ima moć da te zadrži u vezi u kojoj ti nedostaje – pola srca. Prijatno je i udobno u takvoj vezi, i bezbedno je. Da li vredi žrtvovanja ljubavi?

Plašiš se da nećeš naći bolje

Kalkulišeš – nemaš više dovoljno vremena da počinješ ispočetka, svaka veza je bila malo gora nego prethodna, možda je trebalo da ostaneš sa svojim prvim momkom, jer iz ove perspektive on deluje bolji od svih ostalih… Plašiš se da nećeš naći nikog boljeg od onog koga si našla, poslednjeg u opadajućem nizu kvaliteta. Ali, plašiš se i da uopšte nikog nećeš naći i da ćeš ostati sama.

Faktor bivšeg momka

I da se ne propusti jedan od češćih faktora nenalaženja ljubavi – već si je imala i izgubila i ne možeš sa tim da završiš u svojoj glavi i da kreneš dalje, da potražiš neko novo lice ljubavi, koje do sada nisi upoznala. Možda si u pravu, možda je istina da nikada više nećeš nekoga toliko voleti, ili naći nekog ko ispunjava tvoje standarde u toliko bitnih tačaka, ali to nije razlog da očajavaš do kraja života. Nova iskustva ti predstoje, a u njima možeš da nađeš sreću u ljubavi, na način različit od onog koji poznaješ.

ljubav 4 Najvažniji razlozi zbog kojih još uvek nisi našla ljubav

Pročitajte još i ovo:

10 KLJUČNIH koraka koji vas dele od pronalaženja partnera

Horoskop otkriva: Ko je vaš idealan partner za seks?

Problem realnih očekivanja, koja partner ne ispunjava (BLOG)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments