#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Najveće ljubavnice svih vremena

Najveće ljubavnice svih vremena

Neverstva, preljube, afere, vanbračne zajednice. Nazovite to kako hoćete – značenje je isto. Ovo su najveće ljubavnice svih vremena.

Katarina Velika (Catherine the Great)

Ruska carica je koristila muškarce kao svoje lične igračke i bila je ljubavnica mnogih. Zato je ona prva na listi najvećih ljubavnica svih vremena. Dok je njen muž Petar bio odsutan zbog svojih brojnih poslova, Katarina Velika je išla u potragu za muškarcima sa kojima će imati seks, i nadala se da će zatrudneti. Kada je Petar ubijen, Katarina Velika je nastavila da koristi i zloupotrebljava muškarce, u svakom smislu. Oduvek je postojala sumnja da je ona umešana u ubistvo, ali to nikada nije dokazano.

Slika13 Najveće ljubavnice svih vremena

Katarina Velika, jedna od najvećih ljubavnica svih vremena

Ana Bolen (Anne Boleyn)

Ana Bolen je bila ljubavnica Henrija VIII (Henry VIII) i razlog zašto Engleska više nije rimokatolička. Priče o Henriju VIII i o njegovim mnogobrojnim ženama svi znamo. Henri VIII je hteo da se razvede od svoje prve žene na osnovu toga što ona nije mogla da mu podari muškog naslednika. Papa je u to vreme odbio pravo na razvod, samo da Henri VIII ne bi mogao da se oženi svojom ljubavnicom, Anom Bolen. Ogorčen, Henri VIII je poništio papinu vlast u Engleskoj i bio je slobodan da se oženi svojom ljubavnicom. To nije bilo od velike koristi za Anu Bolen, jer je odlučio da je obezglavi zbog izdaje.

Slika22 Najveće ljubavnice svih vremena

Ana Bolen, ljubavnica Henrija VIII

Kamila Parker, vojvotkinja od Kornvola (Camilla Parker, Duchess of Cornwall)

Većina ljudi, uključujući i mene, nikada neće razumeti zašto je princ Čarls odlučio da ima aferu sa Kamilom, kada je pored sebe imao prelepu princezu Dajanu. Njih dve zaista ne mogu da se porede. Kamila je sve samo ne atraktivna i glamurozna, dok je princeza Dajana to bila, čak i mnogo više od toga. Bila je seks simbol i modna ikona. Izgleda da nikada nećemo saznati.

Slika31 Najveće ljubavnice svih vremena

Kamila Parker, vojvotkinja od Kornvola, zamena princezi Dajani

Merilin Monro (Marilyn Monroe)

Najveći seks simbol na svetu, Merilin Monro. Da, ona je imala sve. Neki ljudi i dan-danas spekulišu da li je Merilin uopšte bila ljubavnica, dok se drugi kunu u to. Teoretičari zavere i dalje veruju da je ubijena zato što je previše znala o Džonu F. Kenediju (John F. Kennedy) i njegovoj smrti.

Slika41 Najveće ljubavnice svih vremena

Merilin Monro - previše lepa, previše hrabra, i nažalost, previše informisana

Lusi Merker (Lucy Mercer)

Žena američkog predsednika Frenklina Ruzvelta (Franklin Roosevelt), Elenor, nikada nije mogla da posumnja da će žena koja je imenovana za ličnog sekretara njenog muža biti odgovorna za raspad njenog braka (koji se nije desio). Elenor je otkrila aferu između svog muža i Lusi nakon što je pronašla ljubavna pisma. Politički i porodični pritisci uradili su svoje, pa su Elenor i Frenklin ostali u bračnoj zajednici. Frenklin je nastavio da se viđa sa Lusi nakon što se njihov zvanični posao završio. Njeno prisustvo na njegovoj sahrani govorilo je sve.

Slika51 Najveće ljubavnice svih vremena

Lusi Merker, ljubavnica američkog predsednika Frenklina Ruzvelta (© Bettmann/CORBIS)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista. Trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva. Ne može da živi bez dobrih filmova, kafe, cigarete, belog vina, čokoladnog mleka i humora. Prezire zdravu ishranu i dosadne ljude. Piše o seksu samo kada ga urednica natera. Omiljena rečenica: “Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.” Antoine de Saint-Exupéry 

Editors choice