Praktično ste porodica 

Doživljavate jedno drugo bratski i kad pomislite na telesni deo odnosa, to vam deluje kao incest. Poznajete međusobne navike, verovatno ste i više puta spavali u istom krevetu, kao što biste spavali sa bratom ili sestrom. Vaše prijateljstvo je odavno prevazišlo sve kritične tačke, nema leptira u stomaku i radoznalosti, vi ste porodica. 

Dovoljno volite i poznajete jedno drugo, da znate da vam ne bi uspelo

Jasno vam je da bi romantično zbližavanje promenilo vaš odnos. Poznajete sebe, poznajete jedno drugo, znate kakvi ste u vezama i da postoje stvari koje kao prijatelji tolerišete i razumete, ali kao partneri to ne biste mogli. Iskreni ste i pošteni i prema sebi i jedno prema drugom – zato ste i prijatelji.  

Prijateljstvo vam je važnije od romantične veze 

Oboje shvatate prijateljstvo kao najbolju i najkvalitetniju vrstu ljubavi. Ona uopšte nije nešto manje od romantične veze, čak je verovatno nešto mnogo više. Potpuno ste otvoreni jedno prema drugom, transparentni, privrženi, strastveni – vi navijate jedno za drugo, ukazujete jedno drugom na neprijatne istine, osećate povezanost koja je mnogo dublja od svake veze koju ste iskusili na romantičan način. Uvek ćete biti prijatelji, jer je to ono što vam je potrebno i dovoljno. 

Naslovna fotografija: instagram.com/wildestlovers

Brankica Milošević

 

Comments