Manekenka i glumica Kaia Gerber i glumac Jacob Elrodi raskinuli su nakon godinu dana veze. Priča se da je raskid bio “prijateljski”, a fanovi su počeli da sumnjaju da nešto nije u redu nakon što je Kaia sa svog Instagram profila obrisala fotografije sa Elrodijem (ne sve). Njihovu poslednju zajedničku fotografiju mogli smo videti 16. septembra u karuselu povodom Kainog 20. rođendana. Na fotografiji se videlo kako joj Elrodi šaljivo dodiruje grudi dok se smeju prema kameri. Nekoliko dana nakon rođendanske proslave, par je napravio svoj red carpet debi na večeri otvaranja ustanove Academy Musem of Motion Pictures – 25. septembra u Los Anđelesu. Još uvek nije poznato kad se tačno romansa završila. Uprkos raskidu, Kaia i Jacob se i dalje prate na društvenim mrežama.

Glasine da su glumica FX serije American Horror Story i glumac serije Euphoria u vezi, počele su da kruže u septembru 2020. kad su viđeni zajedno u Njujorku. Istog meseca, činilo se da je veza postala još ozbiljnija jer je Elrodi viđen na odmoru u Meksiku sa Kainim roditeljima – Cindy Crawford i Randeom Gerberom.

Dva meseca kasnije, par je odlučio da svoju vezu ozvaniči, pa je na Instagramu podelio fotografije u kostimima za Noć veštica. Obukli su se kao rokenrol ljubavnici Elvis i Priscilla Presley, gde je Elrodi nosio plavo odelo, zlatne avijatorske naočare, zulufe i “Heartbreak Hotel” pompadour, dok je Kaia furala senku i karmin boje lavande i sa bouffant frizurom.

Mladi ljubavnici su i ove godine zajedno proveli Noć veštica. Fotografisani su odlazeći sa žurke obučeni u retro kostime. To je bio poslednji put da su ih paparaci uhvatili zajedno. Pre Kaie, Jacob se zabavljao sa koleginicom iz Euphorie – Zendayom, kao koleginicom iz Kissing Booth – Joey King, dok je Kaia dejtovala sa komičarom Peteom Davidsonom.

Od majke je nasledila sposobnost da se dopadne dizajnerima od Njujorka do Pariza, a pored slavnih roditelja i uspešne modne karijere, Kaia Gerber radi još mnogo toga zanimljivog u svom životu:

Comments