Ima svoj Instagram bookclub

Kaia obožava da čita i često je iza kulisa fotografisana sa knjigom ispod ruke. U toku prošlogodišnjeg karantina je objavila da će voditi svoj književni klub na Instagramu, koji je započela sa knjigom Normalni ljudi Sally Rooney. Kaia je potom na Instagram storiju dodala listu knjiga koje su “na ovaj ili onaj način” uticale na nju, a pojedine od njih su Hladnokrvno Trumana Capotea, Norveška šuma Harukija Murakamija, Na putu Jacka Kerouaca i Poslednji intervju i drugi razgovori Huntera S. Thompsona.

Svira gitaru

Kad nije zauzeta otvaranjem modnih revija i partijanjem sa koleginicama, Gerber svira gitaru i sluša The Rolling Stones, Led Zeppelin, Stormzyja i Billie Eilish. Možemo je spaziti i u muzičkom spotu Johna Eatherlyja za numeru Burnout.

Obožava da jede

U intervjuu za Harper’s Bazaar US, Kaia je izrazila svoju ljubav prema hrani, priznavši da jede pastu svaki dan. Pene sa sosom od votke je njeno omiljeno jelo, koje i sama priprema. Dodala je da je važno znati pripremiti pastu, jer je “pasta jednostavna i brza za pripremu, a svi je vole širom sveta”.

Kreirala je svoju torbu

Kaia je ranije kao model sarađivala sa Marcom Jacobsom, pojavljujući se u njegovim kampanjama, a 2017. je bila lice za Marc Jacobs Beauty. Potom, Kaia je sa Marcom ponovo sarađivala, ali na svom prvom dizajnu torbe, a inspiraciju je izvukla iz mode 70-ih.

Njen uzor nije Cindy

Svakom čoveku na svetu je potrebna osoba na koju će se ugledati. Naravno da joj Cindy predstavlja jedan od uzora jer je od nje mnogo toga naučila. Najbolje su prijateljice. Majka i otac su joj pružili punu podršku nakon raskida sa Jacobom Elrodijem, iako ga obožavaju. Ipak, Karlie Kloss je Kain idol, sa kojom je i dobra prijateljica. Kaia je istakla da se ne ugleda samo na nečiji rad, već i na to kakav je čovek.

Naslovna fotografija: instagram.com/callisteagency

Dušan Veselinović

Comments