Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Dokle god oboje pristajete na takvu vrstu igre, pustite mašti na volju i priuštite sebi oslobađanje od takvog stresa. Ali uvek imajte u vidu određenu granicu pred kojom bi trebalo da se zaustavite. Evo nekih predloga kako da kako da održite tu igru “čistom”.

  1. Pre svega imajte na umu da je cilj igre da se opustite i razveselite, niste ovlašćeni da ugrožavate bilo čiji život, pa čak ni njen (iako verujem da je zaslužila).
  2. Na “skali uvreda” od 1 do 10 vaše provokacije ne bi trebalo da budu više od 3. Naravno, standarde postavljate u dogovoru sa svojim partnerom.
  3. Pre nego što učinite ili kažete bilo šta, zapitajte se kako biste se vi osećali kada bi on rekao istu tu stvar.
  4. I na kraju, ono najvažnije, ako vidite da za vas takva vrsta igre ne funkcioniše, prestanite odmah da ne bi došlo do nekog sukoba! Najmanje što želimo je da ona uspe da vas zavadi i bez svog prisustva! Ipak za one osetljivije koji ne shvataju šalu i ironiju ovo može biti neprikladno.
ex 800x400 Ne mogu da je podnesem...

Budite obazrivi i uvek imajte u vidu da i vi možete jednog dana postati nečija Kraljica bivših. Svaka žena koja nas ne podnosi nam ustvari upućuje jedan veliki kompliment! Setite se toga svaki put kada pomislite na onu bivšu koju ne podnosite! I ne zaboravite da dokle god ima ljubomore ima i ljubavi, pa pokušajte da čak i iz toga izvučete onu pozitivnu stranu. Ali uvek budite na oprezu jer uvek je tuđe slađe, i ne znam zašto, ali to se mnogo češće manifestuje kod žena. Ništa ne prepuštajte slučaju jer bolje je sprečiti nego lečiti! A ako je neka baš uporna, uvek nam kao poslednja solucija ostaje voodoo lutkica… Pa izvolite!


Tamara Đokić se nikada ne miri sa porazima. Večiti je optimista, uvek obasjana njenim Suncem, ambiciozna jer kao što je Pikaso rekao: “Ko hoće nešto da uradi, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje.”

Editors choice