Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Dokle god oboje pristajete na takvu vrstu igre, pustite mašti na volju i priuštite sebi oslobađanje od takvog stresa. Ali uvek imajte u vidu određenu granicu pred kojom bi trebalo da se zaustavite. Evo nekih predloga kako da kako da održite tu igru “čistom”.

  1. Pre svega imajte na umu da je cilj igre da se opustite i razveselite, niste ovlašćeni da ugrožavate bilo čiji život, pa čak ni njen (iako verujem da je zaslužila).
  2. Na “skali uvreda” od 1 do 10 vaše provokacije ne bi trebalo da budu više od 3. Naravno, standarde postavljate u dogovoru sa svojim partnerom.
  3. Pre nego što učinite ili kažete bilo šta, zapitajte se kako biste se vi osećali kada bi on rekao istu tu stvar.
  4. I na kraju, ono najvažnije, ako vidite da za vas takva vrsta igre ne funkcioniše, prestanite odmah da ne bi došlo do nekog sukoba! Najmanje što želimo je da ona uspe da vas zavadi i bez svog prisustva! Ipak za one osetljivije koji ne shvataju šalu i ironiju ovo može biti neprikladno.
ex 800x400 Ne mogu da je podnesem...

Budite obazrivi i uvek imajte u vidu da i vi možete jednog dana postati nečija Kraljica bivših. Svaka žena koja nas ne podnosi nam ustvari upućuje jedan veliki kompliment! Setite se toga svaki put kada pomislite na onu bivšu koju ne podnosite! I ne zaboravite da dokle god ima ljubomore ima i ljubavi, pa pokušajte da čak i iz toga izvučete onu pozitivnu stranu. Ali uvek budite na oprezu jer uvek je tuđe slađe, i ne znam zašto, ali to se mnogo češće manifestuje kod žena. Ništa ne prepuštajte slučaju jer bolje je sprečiti nego lečiti! A ako je neka baš uporna, uvek nam kao poslednja solucija ostaje voodoo lutkica… Pa izvolite!


Tamara Đokić se nikada ne miri sa porazima. Večiti je optimista, uvek obasjana njenim Suncem, ambiciozna jer kao što je Pikaso rekao: “Ko hoće nešto da uradi, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje.”

Editors choice