Pokušaj da spavaš gola – možda ti je to neugodno, jer nisi navikla, ili si zimogrožljiva i voliš da nosiš pidžamu i da osećaš da si dobro ušuškana, pa ti ovaj predlog deluje neprihvatljivo. Ali pošto ide letnje vreme, možeš da pokušaš ovako – za početak, spavaj bez donjeg veša, u širokoj i komotnoj pidžami.

Posle nekog vremena odbaci pidžamu i obuci dugačku majicu, ili neku spavaćicu (možda neku ženstvenu, svilenu ili satensku). Tako ćeš početi da doživljavaš svoje telo na drugačiji način, a lekari preporučuje spavanje bez ičega, jer celo tvoje telo bolje „diše“, a to poboljšava cirkulaciju i pozitivno utiče na stabilnost vaginalne flore.

Masiraj svoje grudi – upotrebi neko neutrlano mleko, ili bebi ulje i masiraj grudi nežno i senzualno – masažom ćeš pokrenuti cirkulaciju, a i otkriti senzacije koje ti prijaju i uzbuđuju te.
Uvedi vođenje dnevnika u kome ćeš zapisivati šta je ono što ti pričinjava zadovoljstvo i telesni užitak – sve senzacije, misli, situacije. Nakon nekog vremena shvatićeš kakav uticaj ima užitak na tvoju ukupnu dobrobit.

Dodiruj se i miluj – mazi celo svoje telo, kao što bi milovala i dodirivala telo voljenog ljubavnika. To možeš da radiš dok se kupaš, a svakako će doprineti tome da oživiš svoju seksualnost i produbiš ova istraživanja masturbacijom. Ukoliko imaš partnera, moći ćeš da mu pristupiš sa novim predlozima i saznanjima o sebi, a to će oživeti vašu telesnu prisnost.

Comments