Prvi clubbing party posvećen hedonizmu Dedinje Pool Party održaće se od 22. do 24.08.2014. godine u hotelu “BBH” u Beogradu, na Dedinju.

Dedinje Pool Party je jedinstvena kulturna platforma koja će promovisati hedonizam, kvalitetnu muziku, dobru zabavu i umetnost. Uz magične ritmove Majamija, Dubaija i Sent Tropea posetioci će imati priliku da probaju libansku kuhinju i da uživaju u koktelima barmena i vinima domaćih i stranih vinarija.

U toku dva dana na stageu pored bazena posetioci će imati priliku da čuju različite muzičke pravce kao što su: house, miami base, fank i vodeće svetske i domaće clubbing hitove koje će puštati DJ Yak, učesnik EXIT-a 2008. god i DJ Alexander iz Dubaija.

Bazen nova 1 Ne propustite: Prvi clubbing party Dedinje Pool Party
– Veliko mi je zadovoljstvo što ću biti deo ovog projekta i što ću imati priliku da beogradskoj publici prenesem atmosferu vodećih klubova Dubaija, ali i vibracije Majamija i Sen Tropea. Siguran sam će setovi koji se već pripremaju biti malo osveženje u ovim vrelim letnjim danima – izjavio je DJ Alexander povodom održavanja prvog Dedinje Pool Party-ja.pool slika 1 Ne propustite: Prvi clubbing party Dedinje Pool Party

Ulaznice se mogu kupiti u poslovnicama Eventima u svim većim gradovima Srbije, u regionu, ali i preko sajta www.eventim.rs. Broj ulaznica je ograničen, a kontigent koji je na biletarnicama će se prodavati do 03.08.2014.

Comments