ovan21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Trenutno vam je u planu da poboljšate svoje finansijsko i materijalno stanje, jer na trenutnom poslu ne zarađujete dovoljno i jedva sklapate kraj sa krajem. Najviše će uspeha na polju finansija imati oni koji se bave zanatom ili posluju sa strancima. Na poslu će vam krajem nedelje faliti elana i motivacije i osećaćete se kao da sve što uradite nema svrhu niti pozitivnih rezultata. Razmišljate o odmoru i porodični problemi vas sputavaju da se posvetite maksimalno poslu kao do sada. Mnoge od vas će mučiti i stomačni problemi ove sedmice, pa ne bi bilo loše da uzmete koji slobodan dan i odete na lekarski pregled. Mnogi Ovnovi suoči će se sa porodičnim problemima, a najviše svađa izazvaće vaše neraspoloženje i to što tvrdoglavo terate po svom i ne popuštate ni po koju cenu. Dajte sebi oduška, zabavite se malo i razvedrite jer previše ste napeti i neraspoloženi već duže vreme. Slobodni Ovnovi imaće priliku da konačno počnu vezu sa osobom kojoj se već duže vreme nameću, ali vaš buran temperament učiniće da potencijalni partner i dalje nastavi sa preispitivanjem odluke da li da vas shvati za ozbiljno.

bik11111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Zapostavili ste posao zbog privatnih obaveza, a mnoge Bikove ove nedelje čekaju selidbe, što u drugi grad, što u inostranstvo. Ne baš savršeni uslovi za život, doveli su do toga da odlučite da nešto drastično promenite u svom životu. Odluka da promenite okruženje ispostaviće se kao idealna, jer ćete na n ovom poslu odlično sarađivati i imati savršenu komunikaciju sa budućim saradnicima. Sada je vreme da konkretizujete odnos sa osobom sa kojom ste već dugo u neozbiljnoj vezi jer se ona više puta pokazala kao vaš odličan savetnik i neko ko vas podržava, savetuje i voli. Ne okrećite leđa ljudima koji se trude da vam ugode, već ih na velika vrata pustite u svoj život. Ako ste u vezi najbolje je da iskreno i jasno kažete partneru ili bračnom drugu šta vas tišti i boli, jer previše ćutite, izbegavate otvorenu komunikaciju i stvari gurate pod tepih. Nepoverenje od voljene osobe raste, a razlog tome je vaša ćudljivost, zatvorenost i želja da po svaku cenu izbegnete prepirku i diskusiju.

 blizanci21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Ove nedelje počećete više projekata istovremeno i gotovo ni jedan nećete do kraja realizovati. Vi želite sve odmah i sada, nestrpljivi ste i ponekad veoma neodlučni. Takav način rada će vam se obiti o glavu jer ponekad je bolje uraditi kvalitetno jednu stvar, nego početi više njih, a niti jednu uspešno realizovati. Doći ćete u kontakt sa osobom koja će vam ponuditi svoje usluge i pomoći vam da na kraju sedmice ne puknete i ne poludite od brige jer će vam posao zadati ogromne glavobolje i napetost. Na ljubavnom planu je sve mirno i staloženo, partner će biti taj koji će vas bodriti i dati vam podršku da pregurate lošu nedelju za sobom. I vi ćete ceniti njegov trud i zalaganje, pa ćete ga obasipati pokonima i nežnošću. Slobodni će se konačno uozbiljiti jer detinjasto i sebično ponašanje dovelo je do toga da udvarači beže od vas. Smeši vam se veza sa osobom koju poznajete iz komšiluka.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments