jarac21111121 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Vi pokušavate svima da udovoljite, a drugi to iskorišćavaju i na poslu vas cede kao krpu. Kolege su često netrpeljive prema vama, ogovaraju vas i kritikuju bez razloga. Zauzmite čvršći stav i ne dajte na sebe jer u protivnom ćete doći u stiuaciju da trpite ogroman pritisak, nepravdu i odbacivanje. Pazite kome se poveravate i pokažite da ste dostojanstveni i da niko nema pravo da vas omalovažava i vređa. Finansijska situacija vam se znatno popravila, pa ćete sebi priuštiti luksuzne stvari i putovanje. Slobodni priželjkuju stabilnu i dinamičnu vezu, dok oni u dugoj vezi i braku razmišljaju o osobi iz prošlosti koju u mnogo voleli i sa kojom bi rado obnovili romansu.

vodolija21111142 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Polako zauzimate stav da ste čvrsta i jaka osoba i da sa vama nema šale. Iako su u prošlosti saradnici pokušali vama da manipulišu, sada im je jasno da sa vama nema šale i da je taj potez bio pogrešan. Prijaće vam to što vas saradnici tretiraju sa poštovanjem i uvažavaju vas, iako su ranije mislili da ste naivni poput deteta. Privlačite pažnju suprotnog pola ma gde da se pojavite i to vam izuzetno prija. Zračite seksipilom i svi žele da su u vašem društvu i da započnu ozbiljnu vezu sa vama. Vaše samopouzdanje je glavni motiv što ste predmet požude i maštanja. Naročito vam prija pažnja mlađih i atraktivnih ljudi. Ako ste u vezi napravite partneru neko iznenađenje, jer već dugo vremena niste učinili nikakv gest da bi se on osetio važnim i posebnim.

ribe21111122 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Preterano brinete o poslu, o tome šta će drugi reći i kako će reagovati ako nešto pogrešite ili ne stignete da uradite. Sekirate se često zbog razloga i velikih povoda. Dobra strana je ta da za vas nema prepreka kada nešto zamislite i ove nedelje vaš trud biće itekako nagrađen, tako da očekujte napredak u karijeri i povišicu. Partner je zabrinuti jer ima osećaj da vam više nije zabavan i da ga ne volite. Nije da greši, jer već duže vreme maštate o osobi koja bi vam poljuljala tlo pod nogaama, a u sadašnjoj vezi vam je pomalo monotono i nedinamično. U slučaju da se neko nov pojavi u vašem radnom okruženju – eto vama ljubavi.

Izvori fotografija: hdwallpapers.cat

Milena Stojanović