rak21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Vas će poneti emocije i kakvu god kritiku da vam neko uputi, rastužićete se i rasplakati. To nije dobro, jer će vas saradnici videti kao labilnu osobu koja ne ume da se nosi dobro sa dodatnim pritiskom i viškom obaveza. Mnogo se očekje od vas, ljudi vam veruju ali vi kao da sumnjate u svaku svoju odluku, drhiti te bespotrebno i bojite se toga da je svaka vaša odluka loša ili pogrešna. Svi u vašem okruženju to primećuju, a nas savet je da visoko dignete glavu i verujete u sebe, jer imate potencijala i možete mnogo. Emotivni život vam zadaje dodatne muke i glavobolje, jer u vezi već dugo ništa ne štima i svađate se sa partnerom bukvalno oko svega. Ponašajte se kao zrela osoba, zauzmite čvrst stav i ne dozvolite da vas vuče za nos. Preemotivni ste. što nije dobro jer vas partner doživljava kao slabića i osobu kojom je lako manipulisati. Oni koji nemaju partnera upoznaće interesantnu osobu u provodu preko vikenda, ali ta veza biće kratkog daha.

lav21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Tokom čitave sedmice osetićete olakšanje jer ste sve obaveze završili i vreme je da uživate u plodovima svog rada. I finansijski dobro stojite,a moguća su ulaganja u nekretnine i privatan biznis koji se tiče marketinga. Odlični ste u komunikaciji i svaki posao koji započnete donosi vam uspehe, što će učiniti da poletite i postanete pomalo uobraženi i puni sebe. Na tome će vam najviše zameriti bliski prijatelji jer ćete ih previše daviti životnim lekcijama,a pa će se početi na vas da gledaju kao na roditelja koji kritikuje svoje dete. Vi volite da ste u centru pažnje, ponašate se kao da se ceo svet vrti oko vas, pa će partner imati utisak da vam samo smeta i da je dosadan, jer ste mnogo kreativniji i društveniji od njega. Uputite voljenoj osobi neku lepu reč i obradujte je finim gestom, jer iako volite najviše sebe, niste bezosećajni i umete da nagradite osobe koje su uz vas i u dobru i u zlu. Slobodni Lavovi imaju velke šanse da na moru dožive strasnu i nezaboravnu romansu.

devica21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Na poslu dajete sve od sebe, trudite se da budete najbolji i najproduktivniji ali nadređeni kao da su slepi na vaša dostignuća i nagrada izostaje. Zbog toga ćete krajem nedelje malo usporiti tempo i počećete da hvatate krivine. Ljuti ste i neraspoloženi što svi očekuju da vi završite obaveze čak i pre vremena, a pomoć saradnika izostaje. Potrban vam je odmor da biste napunili baterije i okrenuli se kreativnijem načinu razmišljanja. Ovu sedmicu provešćete razgovarajući sa prijateljima o osobi koja vas privlači svojim atraktivnim izgledom i šarmom. Vama se dopadaju osobe koje imaju stila, vode računa o svom izgledu i koje su sofisticirane. Device koje su u dugim vezama i braku poželeće promenu i biće skloni flertovanju i prevarama.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments