vaga21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Često imate osećaj da ste zatrpani poslom i obavezama, a razlog tome je što niste dobro organizovani i što ne umete na adekvatan način da obavestite saradnike i nadređene da ste preušteni sami sebi i da na poslu svi gledaju da eskiviraju obaveze, samo se vi dodatno angažujete i preterano trudite da svaki rok ispoštujete. To će izazvati pojačan stres već početkom sedmice i bićete skloni konfliktima i prepirkama. S razlogom je tako, ali morate da se potrudite da jasno drugima stavite do znanja da vi nećete obavljati njihov posao i da je vreme da svoje obaveze shvate za ozbiljno. Kako dani odmiču, osobe koje su u vezi osetiće olakšanje i da su se strasti smirile, tako da vas očekuje mirna nedelja i skladan porodični život. Slobodni će više izlaziti i upoznaće budućeg partnera na nekom izletu ili bazenu.

skorpija21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Vaš nadređeni imaju prevelika očekivanja od vas i očekuju da se pokažete u punom sjaju jer vaša brzina i posvećenost poslu je očigledna svima. Pazite da u brzini i prevelikoj želji da sve završite u roku ne napravite greške koje mogu da bace u senku vaša prethodna dostignuća i pohvale. Izbegavajte da ulazite u otvorene rasprave sa šefovima i ne tračarite jer samo mogu ići na vašu štetu. Emotivni život vam je poprilično dosadan, sanjate o velikoj ljubavi koje se mogu pročitati u bajkama ili gledati na filmu. Spremni ste nekome da date sebe u potpunosti jer pucate od strasti. Zauzeti će imati romantičnu nedelju jer će ih partner obasipati pažnjom i poklonima. Osećaj bliskosti će biti jači nego ikada.

strelac21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Već duže vreme razmišljate da promenite posao i karijeru započnete baveći se nekom umetnošću lii humanitarnim radom. Za vas nije sedenje u kancelariji niti poslovi koji se svode na celodnevno sedenje za računarom. Imate energiju i kreativni ste, samopouzdanje vam je na visokom nivou, pa ćete uskoro početi da se bavite poslom koji vas ispunjava i koji možda ne donosi preveliku zaradu, ali će učiniti da budete emotivno zadovoljni i srećniji. Neodlučni ste i niste najsigurniji kakav bi vam partner odgovarao, pa izlazite iz veze u vezu. Skoncentrisani ste da uspete na poslu, a ljubavni život trenutno vam nije prioritet. Prijalo bi vam da odete na odmor sami, da se odmorite i tek onda ozbiljno razmislite šta očekujete na ljubavnom planu. Strelčevi koji su u vezi imaće ljubomorne momente i ispoljavanje agresivnosti, što će rezultirati žestokim svađama i raskidima ove sedmice.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments