ovan211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Neće vam baš lako pasti novonastala situacija na radnom mestu kao i noviteti koji vas očekuju. Već radite pod pritiskom, pa će vas nova zaduženja dodatno iscrpeti. Otežavajuća okolnost je i ta da trenutno nemate kome da delegirate određena zaduženja, jer u vašem timu uglavnom ima neiskusnih osoba i kolega koji tek uče posao. Nije vam problem da nekome budete mentor, ali i to zaduženje trenutno vam dođe kao teret i obaveza više. Finansijska situacija nije baš na zavidnom nivou, ali kajem nedelje doći će do poboljšanja. Slobodni prosto plene pažnjom i atraktivnim izgledom, ali ono što će vam zasmetati jeste što potencijalni partner suviše obraća pažnju na sitnice i svaku reč koju u afektu izgovorite. Zauzetim Ovnovima smeši se romantično putovanje kojim će vas voljena osoba iznenaditi. Odmor vam je preko potreban, pa ćete se ovom gestu radovati poput malog deteta.

bik111111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

 

Neorganizovani ste, a to vam zadaje najviše muka i glavobolja kada su poslovne obaveze u pitanju. Pod hitno morate nešto da promenite jer će u suprotnom saradnja sa važnim klijentima prestati. Mudro i pažljivo analizirajte odluke, ne budite ishitreni i ne žurite, da se ne biste pokajali zbog propuštenih šansi. Usmerite svoju pažnju na kratkoročne poslove i ciljeve, a sledi malo naporniji period za rođene u znaku Bika. Slobodni su centru pažnje, ali čuvajte se ljubomornih i posesivnih osoba jer bi takva veza bila pogubna za vašu karijeru. Neka vas ne zavara nečija slatkorečivost kao i atraktivan izgled. Zauzeti Bikovi neka izbegavaju konflikte i ljubomorne ispade. Takođe, budite spremni na kompromis i posvetite vreme voljenoj osobi jer ste previše okrenuti poslovnim obavezama.

blizanci211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Naćićete se u situaciji u kojoj ćete morati da donesete važnu odluku na nekom sastanku, pa ćete se tokom cele sedmice preznojavati jer niste baš najsigurniji da li ste dorasli da o najbitnijim segmentima sami odlučujete. Slobodno potražite savete iskusnijih i starijih kolega da vas greška i loša procena ne bi koštala napretka. Prijatelji će vam pružiti podršku i na njih možete da se oslonite kada su u pitanju savet i novac. Trenutno vam finansije nisu dobre, pa će vam neko blizak rado pozajmiti novac. Slobodne privlače zauzete osobe, a mnogi od vas će se naći u dilemi da li da obnove vezu iz prošlosti. Nesumnjivo uživate u flertu i pažnji koju dobijate od suprotnog pola bez obzira da li ste zainteresovani ili ne. Zauzeti nemaju razumevanja za potrebe voljene osobe da se osami i vreme provede sa prijateljima umesto sa vama. Ta razdvojenost uticaće na to da planirate da provedete praznike sa prijateljima umesto sa partnerom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments