jarac211111211111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Veoma ste ambiciozni i želite sve odmah i sada. Nestrpljivi ste da ostvarite uspeh od koga ćete imati beneficija tokom sledećih par meseci. Žuri vam se, a očekujete povišice, bonuse i veće novčane prilive. Nije vreme da povlačite drastične poteze i nešto menjate. Na neke stvari, pogotovo kada je su u pitanju tehnički problemi na radnom mestu, ne treba da vas frustriraju jer na to ne možete da utičete. Budite posebno oprezni ako želite da kupite nekretninu, ako možete odložite. Zauzeti Jarčevi su veoma impulsivni i posesivni. Nemate tolerancije kada je partner malodušan i flegmatičan, jer volite akciju i dešavanja. Žudite za izlascima, druženjima i promenom. Učinićete sve da se ove sedmice što više zabavljate, sa partnerom ili bez njega. Slobodni, svakako ćete tokom vikenda imati priliku za novo poznanstvo.

vodolija211111421111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Tokom ove nedelje raščistićete račune sa osobama koje su vas na radnom mestu sputavale. Imali ste dana kada ste bili veoma ljuti, pa čak i depresivni, pa planirajte da protivnike “napadnete” svim sredstvima. Na poslu ste bili vredni i požrtvovani, to znaju i nadređeni, tako da se ne libite da svoje namere sprovedete u delo. Ova sedmica takođe vam donosi više kretanja ili putovanja. Zauzeti, voljena osoba će vam zamerati to da ste je zanemarili i da mislite samo na sebe i vlastite potrebe. Strasti su jake, pa ne dozvolite da se ugase. Negujte ljubav koju imate! Slobodne Vodolije su veoma usamljene, a imaće priliku da ove nedelje započnu vezu sa ozbiljnom i šarmantnom osobom koja se bavi privatnim biznisom.

ribe211111221111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Vas u poslenje vreme muče međuljudski odnosi na poslu, a i ovu nedelju provešćete ljuteći se na kolege. Ponekad osećate kao da nemate kome da se poverite, na poslu vam se čini da nemate prijatelja i to vam teško pada, jer ste veoma emotivni. Budite sebi na prvom mestu, a moguće je obnavljanje kontakata sa starim kolegama kao i vraćanje na prethodni posao. Zauzete Ribe imaju potrebu da pokažu svoja osećanja. Vama je veza spas i beg od loše situacije na poslu, pa ćete učiniti sve da sa voljenom osobom provedete što više slobodnog vremena. Slobodne Ribe će imati toliko pitanja kada se pojavi neko nov. Poznanstva su vezana za izlaske i mesta gde ima mnogo ljudi, možda neka proslava.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 Izvori fotografija: jamienelson.com

Milena Stojanović

Comments