vaga211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Već početkom nedelje očekuju vas dobre poslovne prilike. Iskoristite i kontakte sa osobama koje su na visokoj funkciji i posluju sa strancima i učinite sve da sa njima započnete saradnju. Suzdržite se od komentara, čak i kada se u potpunosti se slažete sa mišljenjem onih koji žele da finansiraju vaše projekte. Takođe, obratite pažnju na dokumentaciju i papire koje potpisujete. Moguće je da će vam se činiti da vaši poslovni potezi nemaju perspektivu, ali ćete se brzo razuveriti. Vagama koje su u vezi ili braku sledi povoljan trenutak za početak zajedničkog života i investiranje u renoviranje doma. Slede vam i finansijski izdaci, pa vodite računa da novac ne bude razlog za svađe i prepirke ove nedelje. Slobodne Vage suviše misle o novcu i uspehu, pa vam ljubav nije u centru pažnje. Opterećeni ste problemima pa ljubav može da pričeka neka bolja vremena.

skorpija211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Prijatno ćete se iznenaditi jer će vam kolege na poslu izaći u susret i pomoći vam da rešite probleme kao i poslovne obaveze koje su se nagomilale. Udruživanje snaga sa kolegama neka vam bude prioritet. Srećna okolnost je ta da vas kolege vole i poštuju i uvek žele da vam pomognu kada ste preopterećeni i kada nastupi blokada i pad koncentracije. Slobodni imaju šansu da na poslovnom putu upoznaju srodnu dušu. Svakako ćete uživati u novim poznanstivma i u provodu ove sedmice. Zauzeti će ući u rasprave sa partnerom, pogotovo one Škorpije koje posluju zajedno. Vaše ideje će biti suprotstavljene, pa pokušajte da voljenoj osobi objasnite da niste tvrdoglavi već iskusniji i da zbog toga treba da uvaži vaše mišljenje.

strelac211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Osećaj koji će se javiti sredinom nedelje je taj da ćete osetiti manjak inspiracije i blokadu kada je kreativnost u pitanju. Prosto nećete imati ideju kako bilo koji posao da započnete, a još manje kako da ga završite. Možda je ovo najbolja prilika da se malo odmorite i uzmete odmor ili slobodne dane. Umor vas je stigao, pa je melanholičnost, kada je rad u pitanju, očigledna. Slobodni će stupiti u kontak sa osobom koja je nedavno okončala dugu vezu, pa će se dvoumiti da li da se prepusti vama. Ne navaljujte, budite strpljivi i neka sve ide mirnim tokom. Ne budite impulsivni i ne brzajte. Zauzete očekuje prijatna nedelja. Partner će vas obradovati nekim poklonom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments