rak211111111 111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Što se posla tiče, pojaviće se novi izazovi i imaćete velike šanse da počnete rad u nekoj velikoj kompaniji. Pomalo ste u svom svetu, ne obazirete se na priče, druženja i ćaskanja sa kolegama, pa mnogi misle da ste hladna i nedruštvena osoba. Istina je da ste skoncentrisani da se pokažete u najboljem svetlu i nemate vremena za gubljenje. Mnogi Rakovi imaće problem u razmeni mišljenja sa nadređenima jer se vaši stavovi ne podudaraju. Zauzeti treba da izbegavaju naviku da se svima žale na partnera, čak i onim osobama koje ne poznaju. Intimu nikako ne delite sa strancima i ljudima koje dobro ne poznajete. Slobodne će zainteresovati osoba koja će laskavim rečima potpuno da vas opčini. Ali vodite računa da to ne bude neko ko želi samo da iskoristi vašu dobrotu i srčanost.

lav211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

Vi uspevate, bez mnogo truda i muke, da šarmirate i manipulišete ljudima na poslovnoj sceni. Svaki plan vam ide od ruke i iskorstite ovaj period da napredujete ali i da se finansijski obezbedite. Prosto ste uspeli u nameri da drugi rade za vas, a na poslu se više odmarate nego umarate. Tako će biti tokom cele sedmice. Zauzeti Lavovi kao da ne vide dalje od sebe. Tražite od partnera da sve podredi vama i ponašate se kao da ste centar sveta. Takav stav biće povod za svađe i javiće se nepoverenje u vašem odnosu. Slobodnima će se ukazati prilika da na nekoj proslavi upoznaju mirnu i tihu osobu koju ćete zavesti i koja će prosto “poludeti” za vama.

devica211111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. decembar – 11. decembar

U prethodnom periodu ste na poslu zasijali, ali sada kao da st izgubili energiju i motiv. Poprilično vam je dosadio posao kojim se bavite, a što se tiče odnosa sa kolegama i tu stvari postaju zategnute. Vaša mišljenja se dijametralno razlikuju, a vaši predlozi i ideje neće naići na odobravanje kod saradnika. To će vas pogoditi i dobro ćete im zapamtiti ovaj gest. Tokom cele sedmice razmišljaćete kako da saradnicima vratite to što vas nisu podržali. Zauzete Device, bar što se ljubavi tiče, mogu da odahnu jer će partner ispunjavati svaki vaš hir. On je vaš oslonac i oaza mira. Slobodne Device prosto zrače seksepilom, pa će vas udvarači saletati sa svih strana. Nećete moći da se odbranite, a pažnja će vam svakako prijati.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments