ovan21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Preko vam je potrebno da odvojite privatan život od posla. Svaku kritiku shvatate previše lično i bespotrebno se sekirate oko nekih manje važnih stavki. Vodite računa šta pričate o kolegama i kome se poveravate jer ima ljudi u vašem radnom okruženju koji pomno prate svaki vaš korak i pamte svaku reč koju izgovorite, pa vaše grube i ponekad dobronamerne kritike mogu da se okrenu protiv vas. Ne možete na poslu svima da glumite mami u dobru vilu, potrebno je nekada da budete manje tolerantni i više zapovednički nastrojeni. Vi  intuitivno birate sa kim ćete se družiti i kome ćete ukazati poverenje, a neretko se vodite srcem umesto razumom. Onima koji su slobodni prijaće druženje sa strastvenom i temperamentnom osobom, dok one u vezi očekuje miran period prepun strasti. Vi ćete dominirati u vezi i vaša će biti glavna.

bik11111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Najbolje bi bilo da ove sedmice obavite zaostale poslove koji su vam se nagomilali od prethodne nedelje. Malo ste usporili tempo, ne radite punom parom, pa će vam poslovne obaveze biti glavni uzrok stresa tokom cele nedelje. Ne dajete sebe kao obično i to je itekako primetno na poslu. Umor čini svoje, pa bi bilo dobro da u skorije vreme odete na odmor kako biste napunili baterije za početak radne nedelje. Finansijska situacija vam nije loša, imate prihode i sa strane, pomažu vas bliski rođaci i porodica. Preko posla upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati i koja će se pokazati kao iskrena i pouzdana persona. Željni ste ljubavi i pažnje i prijaće vam da vas neko razmazi i tretira sa poštovanjem. Zauzeti će imati razmirica i svađa, ali će vas to dodatno zbližiti i shvatićete da je gubljenje vremena svađati se oko nekih manje bitni stvari. Umete da priznate grešku i to će voljena osoba itekako ceniti.

blizanci21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Dobro ste organizovani i nekako uvek uspete sve da završite pre roka, čak i kada ste zatrpani obavezama sa svih strana. Mnoge pripadnike ovog znaka ove nedelje očekuje selidba, u drugi grad ili državu radi napredovanja u karijeri. Vi ste usredsređeni na uspeh i to vam je trenutno glavni prioritet. Čak ćete zanemariti sebe i svoj hedonizam, radi posla. Osoba koja vam je jako važna radi pokretanja zajedničkog projekta uskoro bi mogla da postane i vaš emotivni partner. Posao će vas dodatno zbližiti, a delićete i istu strast i entuzijazam vezano za napredak na poslovnom planu i sticanju povoljne finansijske situacije. Slobodni Blizanci imaće udvarače kako na poslu tako i u bliskom okruženje. Moguće je da vam osoba, koju smatrate bliskim prijateljem, otvori dušu i izjavi ljubav. Oni u vezi zračiće raspoloženjem, pozitivnom energijom i obasipaće partnerom ljubavlju i pažnjom. Bez obzira na to što će vas posao maksimalno iscrpeti vi ćete ipak voljenoj osobi biti glavni oslonac i podrška.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments