vaga21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Otvoreni ste za saradnju, vrlo ste pristupačni, snalažljivi i zračite pozitivnom energijom. Cenite sebe i svoj trud, pa nastojite da vas i kolege vide kao vrednu i radnu osobu. Pozitivni stavovi i razmišljanje višestruko će vam se isplatiti već početkom nedelje. Očekujte nagradu za trud i zalaganje na poslu. U vašem ljubavnom životu sve se odvija brzo i u tren oka. Vi volite dobro da promislite i da izanalizirate svaki korak koji napravite, ali kao da ste nemoćni kada je zaljubljenost u pitanju. Sve se odvija prebrzo ali vama generalno to i ne smeta. Dinamičnost vam godi i prija, tako da  as očekuje nedelja puna iznenađenja i obrtaja. Slobodni će biti pomalo u depresiji što su predugo sami, a usamljenost će popuniti uspeh na poslu i ozbiljni finansijski prilivi. Vreme ćete posvetiti sebi i prijateljima, kao i uživanju na nekoj egzotičnoj destinaciji.

skorpija21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Sredinom sedmice vas očekuju dodatne obaveze i tereti tako da ćete se krajem nedelje naći pred tačkom pucanja. Prepoterećeni ste poslom i obavezama koje se samo gomiljaju. Ne možete sve da postignete sami, a kao da se ustručavate da potražite pomoć saradnika. Svo breme i teret pao je na vaša leđa. Potrebno je da se malo opustite i razmislite kako da sebe lišite dodatnih obaveza. Vaša intuicija i pronicljivost biće vam glavni oslonac i svatnik tako da ćete se konačno suočiti sa osobama na poslu koje vas ne podnose i naređenima govore neistinu o vama. U vaš život ušetaće dosta starija osoba od vas,a moguće je da ubrzo započnete zajednički život sa novim partnerom. Ta osoba nije iz vaše okoline i upoznaćete je na poslovnom putovanju. Onima u vezi i braku sledi generalno mirna nedelja, a moguće su manje prepirke oko finansija. 

strelac21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Konačno je došlo vreme da iskažete svoju genijalnost, kreativnost i ispromovišete sebe na najbolji mogući način. Kao da vas je manjak samopouzdanja i nesigurnost sputavala da pokažete svoj maksimum i ostvarite se na poslovnom planu. Niste zadovoljni svojim trenutnim tretmanom u firmi, a da biste ostvarili napredak potrebno je da prvenstveno snažno verujete u sebe i svoje ideje. Samo ne brzajte i oprezno u kontaktu sa ljudima na položaju. Onima koji su u vezi kao da je neko izmakao tlo pod nogama. Brinete se da li je u vezi sve u redu, neprekidno ste sumnjičavi i puni nepoverenja. Imate osećaj da vas voljena osoba vara, a pošto nemate dokaz za neverstvo, ponašaćete se bezobrazno, napadno pa čak i agresivno. Zauzeti su poprilično ljubomorni i škrti na rečima. Poklon, lepa reč i romantičan gest biće dovoljni da poravite loš odnos sa partnerom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments