trans Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgustrak21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Svojom nervozom i temperamentom nerviraćete saradnike,a umećete i gadno da ih isprovocirate. Nekada vam je jezik brži od pameti, što će vam se obiti o glavu. Umete da budete žustri i da uvredite one za koje smatrate da su neradnici i koji posao svaljuju na druge. Pazite da svojim ponašanjem ne stvorite klanove koji će se udružiti protiv vas, vodite računa kako reagujete i ne dozvolite da vas kolege izbace iz takta i tako stvore utisak da ste svadljivi, nervozni i bezobrazni. Nestrpljivi ste i sve hoćete odmah i sada. Kada nešto nije po vašem odmah planete umesto da sačekate da se prašina slegne i da sagledate situaciju sa svih strana. Slobodni Rakovi upoznaće preko prijatelja nekoga ko je emotivan i nežan ali će ta osoba ubrzo početi da vas iritira. Vi ne volite partnere koji nemaju svoje ja i kojima je lako manipulisati. Zato se iz ovog upoznavanja neće roditi nikakva ljubav. Zauzeti Rakovi treba da se pomire sa tim da se partner neće promeniti. Možete samo vi da promenite pristup ili se okrenete i odete.

lav21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Pod tenzijom ste jer se mnogo očekuje od vas, a svoju energiju ste usmerili na porodičan život i posao ste potpuno zanemarili. Davali ste se previše na poslu u prethodnom periodu, to vas je emotivno i fizički iscrpelo pa ste rešili da povučete ručnu i date sebi oduška. Novac vam je svakako potreban, ali rešili ste da se posvetite porodici i planiranju potomstva umesto da jurite zaradu i napredak u karijeri. Niste zanemarili obaveze i dalje se angažujete na poslu, ali prekovremeni rad kao i rad vikendom ove sedmice ćete izbeći. Slobodni će preispitati sebe i shvatiće da traže nemoguće jer ne postoji savršena i idealna osoba koja će trpeti sve vaše mane i hirove, tako da ćete biti srdačniji i emotivniji nego inače. Moguće je poznanstvo sa dinamičnom i harizmatičnom osobom preko društvenih mreža.

devica21111111 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Vama trenutno ni na jednom polju ne cvetaju ruže. Na poslu se trudite i dajete maksimum ali bez nekih posebnih rezultata. Sve što uradite prođe neprimetno, a pohvale izostaju. To vas dodatno demotiviše tako da postoji mogućnost da uskoro promenite radno okruženje. Ni finansijski ne stojite najbolje. Pojavili su vam se neplanirani troškovi što će uticati da krajem nedelje budete nervozni, besni i svađalački nastrojeni. Najviše će trpeti voljena osoba jer ćete sav bes i nezadovoljstvo iskaliti na njoj. Partner će se truditi da vam ugodi romantičnim pokolnima i pažnjom, ali to neće biti dovoljno da se vaše raspoloženje popravi. Nezadovoljstvo i brige će vas mučiti cele sedmice. Slobodne Device neće imati posebnu volju i želju da menjaju svoj status. Trenutno vam samoća godi.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments