jarac21111121 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Promenićete drastično stav prema ljudima sa kojima radite jer su pokazali pravo lice. Mislili ste da su oni osobe od poverenja, poveravali ste im svoje tajne i planove, a oni su se pokazali kao loši ljudi, koji vam rade iza leđa, ogovaraju vas i sputavaju. Bićete duboko povređeni i ljuti, ali rešićete da se obračunate sa njima i dokažete im da sa vama nema šale. Ko vam stane na žulj, gorko će zažaliti. Situacije će biti povoljne za vas da dokažete da možete sve brže i bolje od drugih. Ove nedelje očekujte izvinjenje onih koji su se o vas ogrešili. Pred vama je period kada cvetate od zaljubljenosti i spremni ste na sve samo da bi zadržali miran i harmoničan odnos. Učinićete niz kompromisa kako bi partner bio zadovoljan, a vaša savest mirna. Krajem nedelje slobodni će imati veliku šansu da obnove vezu iz prošlosti. Već duže vreme komunicirate preko mejla ili poruka sa bivšom ljubavi, a varnica se ponovo upalila.

vodolija21111142 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Pred vama je period iskušenja. Osobe koje su u vezi i braku upoznaće nekog ko će ih oboriti sa nogu i poželeće da ostave sve kako bi započele novu ljubavnu avanturu. Iako imate skladnu vezu, monotonija vas ubija, a teško da ćete odoleti izazovu da ne probate zabranjeno voće. Pazite samo da iz te veze ne izađete povređeni i da izgubite osobu koja vam je verna i voli vas. Slobodni će uživati u neobaveznim flertovima, avanturama i vezama za jednu noć. Na poslovnom planu stagnirate, ništa novo se ne dešava. Posao obavljate mehanički i bez preteranog entuzijazma.

ribe21111122 Nedeljni horoskop: 08. avgust – 14. avgust

Pazite kakve papire potpisujete. Ova sedmica je kritičan period za osobe koje imaju privatan biznis sa više poslovnih partnera. Postoji mogućnost da će neko od saradnika poželeti veće parče kolača i da će vas prevariti. Verujete ljudima na reč, ali u svakom žitu ima kukolja, pa tako dobro promislite pre nego što ukažete poverenje osobi koja vam ponudi saradnju. Onima koji nemaju posao smeši se početak karijere u umetnosti. Vaša kreativnost i maštovitost izbiće u prvi plan. Nezrele osobe vas ne privlače, ali imate osećaj kao da vas samo takvi spopadaju. Ponekad delujete isuviše naivo i detinjasto, što je glavni razlog zašto privlačite potencijalne udvarače koje krasi ova osobina. Zauzete Ribe imaće želju da izlaze i vreme provode sa društvom, a to je povod za negodovanje partnera.

Izvori fotografija: reneamason.com

Milena Stojanović

Comments