ovan2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Nestrpljivi ste i sve biste da uradite brzinski, pa neka vas ne čudi što vas greške prate u stopu. Pod pritiskom ste, ali ne dozvolite sebi da vas nervoza obuzme umesto da posao obavljate temeljno i bez žurbe. Ne kalkulišite i ne oslanjajte se previše na druge kada su važni projekti u pitanju. Moraćete da zasučete rukave, da se bolje organizujete, a savet je i da izbegavate delegiranje obaveza. Kod slobodnih desiće se to da će izvesni događaji učiniti da u vama nešto klikne i dovede do toga da budete opušteniji i tolerantniji prema udvaračima. Uživajte u flertovima i pažnji koja vam se posvećuje. Zauzeti Ovnovi su žive vatre, pucaju od strasti i prosto ne žele da se odvoje od voljene osobe. Sledi vam mirna sedmica i mnogo uzbudljivih dešavanja.

bik1111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Na vama je da odlučite kojim putem ćete krenuti. Kod vas na poslu su prisutni klanovi, pa vodite računa u kom timu ćete se naći. Sada je vreme da budete mudri, pažljivi i strpljivi. Ne brzajte i ne otkrivajte svima svoje namere. Trudite se da važne odluke prepustite drugima i držite se po strani dok se situacija ne raščisti. Finansije neka vas preterano ne brinu, za sada ste u velikom plusu. Slobodni su spontani, dinamični i vrlo veseli. Fiziči vas privlači osoba koju ste nedavno upoznali, ali ne zalećite se, jer dobar izgled nije preduslov i dobre veze. Zauzeti Bikovi žele miran odnos i izbegavaće svađe po svaku cenu. Partner je malo zamišljen, pa je potrebno da ga spustite na zemlju.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Potrebno je da se malo opustite i budete blaži prema ljudima sa kojima radite. Često kritikujete i previše nečije greške, a na sopstvene žmurite. Istina je da se osećate ranjivo i zbunjeno, a to je zbog toga što nadređeni od vas očekuju možda i previše rada i truda. Pazite se i loše finansijske procene kada je u laganje u pitanju. Ovaj period je loš za investicije i visoke novčane transakcije. Slobodni Blizanci privlače osobe koje nikako ne odgovaraju vašem opisu idealnog partnera. To je jedan od dokaza da se suprotnosti doista privlače. Zauzeti Blizanci su nedeljama unazad bili u nepovoljnom položaju. Sredinom nedelje ćete presaviti tabak, otvoreno ćete reći voljenoj osobi šta vam smeta i leži na srcu, pa ako ne dođe do poboljšanja, vezu ćete prekinuti.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments