rak211111111 1111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Prepreke na poslu su sve vreme prisutne i to stanje vas najviše zabrinjava. Imate volje i motivacije, pa ćete se truditi da iz dana u dan budete sve bolji i kreativniji. Ne obazirite se mnogo na to kako drugi rade i šta govore, držite se svojih planova i sve će biti u redu. Vaš entuzijazam biće i drugima motiv da rade punom parom, a kod kolega svakako unosite dobro raspoloženje i vedrinu. Slobodni Rakovi upoznaće osobu koja će vas podsetiti i izgledom i ponašanjem na bivšu ljubav. Pokušajte da ne reagujete previše uzbuđeno, već smireno procenite da li je ta persona za vas. Zauzeti Rakovi mogu da uđu u tajnu vezu.

lav2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Polako stvari dolaze na svoje mesto, tako da ćete sedmicu započeti mirno i bez tenzija. Samouverenosti ne manjka, i shvatili ste da je najbolje da radite u tišini i da se skoncentrišete na kratkoročne planove, a veliki projekti mogu da sačekaju i početak sledeće godine. Ipak, umete često da budete oštri na jeziku, pa pazite da se kolege ne osete uvređeni zbog vaših izjava. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju nekoga na putu ili preko posla. Zauzeti Lavovi imaće problema zbog preterane egoističnosti i to što su vam drugovi važniji od voljene osobe.

devica2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Kod vas su usponi i padovi svakodnevica. Taman vam krene, kad naizgled bezazlena stvar dovede do toga da pogrešite i nađete se u neprilici. Ponekad previše sebi zadajete posla i niste u stanju da sve obaveze izvršite na vreme. Improvizacija će se kod vas pokazati kao ključ uspeha, pa se oslonite na nju kad već ne možete na druge da vam pomognu i rasterete vas nametnutih zadataka. Imajte na umu i da sa malo finansijskih ulaganja možete da izvučete mnogo. Svakako se oslonite na svoju intuiciju. Slobodne Device privlače osobe koje su atraktivne, zavodljive ali nemirnog duha. Priželjkujete vezu sa nekim ko voli uzbuđenja, izlaske i koga nije lako pridobiti za sebe. Zauzeti su trenutno veoma zadovoljni odnosom sa partnerom, a mnoge će ove nedelje iznenaditi i trudnoća.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments