jarac2111112111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Osećate se kao da vam ništa ne ide od ruke, a posao se nagomilava stahovitom brzinom. Nemate ni volje da se potrudite da stvari ispravite i uložite napor. Prijao bi vam odmor, a dodatno opterećenje je i to da sa mnogim kolegama ne možete da nađete zajednički jezik. Vaši pokušaji da nešto promenite nailaze na zatvorena vrata. Ne očekujte da će se nešto promeniti ako vi ne budete inicijator tih promena. Zauzeti bi mogli da porade na komunikaciji i da budu otvoreniji prema partneru. Partner vas voli i nemojte oklevati da budete srdačni i pristupačni. Slobodni trenutno uživaju u svom statusu i ne žele ozbiljnu vezu.

vodolija2111114211111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Napeti ste, a energiju rasipate na bespotrebne prepirke. Svesni ste da se posao neće obaviti sam od sebe ali trenutno radite sa osobama koje nisu baš stručne što vas deprimira i iscrpljuje. Nemojte druge kriviti za pogrešne procene, već poradite na brzini, kreativnosti i u teškim trenutcima oslonite se na zdrav razum. Zauzeti burno reaguju kada sve nije po njihovom, sitničavi ste, a nervoza će uticati da se ove nedelje dosta raspravljate sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije su nestalne, nemirnog duha i teško se vezuju. Moguće je da se nakon nekog flerta razvije ljubavna priča.

ribe2111112211111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Ova sedmica neće vam doneti mir i samopouzdanje jer previše emotivno reagujete na svaku kritiku, čak i na onu dobronamernu. Trudite se da sačuvate hladnu glavu i izbacite negativne misli da niste dorasli zadacima koji su stavljeni pred vas. Ne nervirajte se zbog tehničkih problema na radnom mestu jer na njih ne možete da utičete. Finansijska situacija popraviće se krajem sedmice, pa će vas to malo razgaliti i obradovati. Slobodne Ribe, vreme je da se skrasite i uozbiljite. Dajte šansu i udvaračima koji vas ne privlače na prvi pogled. Zauzeti su u svom svetu, pa partnera nerviraju svojim ispadima i nerazumevanjem. Vama je vaša muka najveća, a partnerove probleme zanemarujete i ne pokušavate da ga razumete.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

 Izvori fotografija: pexels.com

Milena Stojanović

Comments