vaga2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Ono što će vas posebno oduševiti jeste da će se situacija na poslu iskristalisati i da će ljudi na položaju nagraditi vaš trud i zalaganje. Zacrtali ste sebi uspeh pa je ovakav sled događaja i očekivan. Vaše ideje pokazale su se kao uspešne i dobar način za brzu zaradu, ali neka vas slava ne ponese već nastavite da radite u istom ritmu i istim tempom. Ova sedmica je i dobar period da nešto naplatite ili pronađete investitore za ideju koja u vama tinja već izvesno vreme. Slobodne Vage su pune samopouzdanja i neko dosta uporan želi da mu otvorite dušu i srce. Koketirate, zavodite, pa nije ni čudo što privlačite udvarače poput magneta. Zauzete Vage sklone su ljubomornim scenama i fali im pažnja. Umete često da partnera povredite kritikama, pa budite malo tolerantniji i strpljiviji.

skorpija2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Realnost je ta da se osećate kao da ste zapali u situaciju iz koje nema izlaza i da stvari trenutno idu u neželjenom pravcu. Imate potrebu da se konstantno dajete pa i žrtvujete na radnom mestu, a to vam ne donosi ništa dobro, samo vas dodatno iscrpljuje. Dobar potez biće da okrenete glavu i ne razmišljate mnogo šta ako…Pustite stvari neka idu svojim tokom, ne unosite se emotivno previše i pokušajte da posao obavljate mehanički. Slobodne Škorpije privlače umetničke duše, a najmanje što vam treba jeste veza sa neozbiljnom osobom koja se ponaša detinjasto. Zauzete Škorpije su nežne, umiljate i spremne na sve da maksimalno udovolje voljenoj osobi.

strelac2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 12. decembar – 18. decembar

Neko od saradnika vam zamera na samovolji i tome što ste skoncentrisani samo na lični uspeh i profit, pa neka vas ne iznenadi pokušaj da vas kolege sabotiraju. Ne treba da reagujete impulsivno niti burno, već ostanite dosledni svojim stavovima i uverenjima kako ne biste došli u situaciju da se stvari preokrenu u tuđu korist. Već izvesno vreme loše stojite sa novcem, ali ste i sami krivi za to jer trošite kao ludi. Slobodni mogu da biraju jer je ovo period kada se potencijalni partneri bukvalno bore za vašu naklonost. Zauzeti Strelčevi prave više kompromisa u odnosu i to će usrećiti i vas i partnera.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments