nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Ako ste nervozni, nemojte se svađati ili prepirati sa partnerom, radije budite mirni, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje životne probleme i smislili načine da ih rešite. Budite mirni i nemojte odmah da delite svoje radosti sa komšijama jer su zavidni. Budite umereni u rečima prema ljudima koje volite.

POSAO: Ključ prosperiteta je vaša savesnost. Razmislite o poslovnim promenama. Imate priliku da ostvarite sve svoje planove i ideje ako se dovoljno koncentrišete samo na njih. Ovo je veoma analitično vreme za vas. Narednih dana ćete stabilizovati svoje materijalno stanje. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine i više kretanja – idealan je trenutak da započnete sa onim programom vežbanja, o kome već duže vreme razmišljate.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Ako preterate sa željom da postignete red ili s pedantnošću, samo ćete zakomplikovati odnose sa ljudima oko sebe. Obično ste veoma suzdržani u pogledu svojih osećanja, radije se sakrijete iza cinizma ili neke druge fasade, ali to će se uskoro promeniti. Ne pravite kompromise sa sobom kako ne biste izgubili verne prijatelje i pokazali slabost prema najbližim ljudima.

POSAO: . Za prosperitet je potrebno biti taktičan i ne pričati mnogo, pogotovo sada. Uskoro će vam se ukazati ogromna finansijska prilika. Pazite da vaši planovi  ne pođu po zlu zbog neočekivanog hitnog susreta sa uticajnim ljudima. Znajte da imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite. Vezani ste preko očiju u poduhvatima koje niste u potpunosti procenili, pa još jednom razmotrite detalje.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i puni ste energije. Održavajte formu i budite umereni. Moguće prolazne glavobolje.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV:  Uskoro ćete se osećati energičnije i puni želje za aktivnom akcijom sa vašim partnerom. Analiza vam pomaže da postignete potrebne standarde u vašim odnosima. Ne rizikujte i budite mirni, koliko god da ne odobravate ono što se dešava u vašim porodičnim odnosima.

POSAO: Očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po rešavanju mnogih problema. Čuvajte se nepotrebnih novih poznanstava, što dovodi do ulaganja i gubitka novca. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Konačno ćete dobiti dugoočekivane informacije. Prevazilaženje poteškoća ide vam u prilog.

ZDRAVLJE: Budite iskreni prema sebi i sagledajte svoje slabosti kako biste uveli zdraviji stil života. Ne morate se ničega odricati, samo budite umereni.  nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Pripremite se za period ispunjen neprijatnim emocijama. Žurba, posebno u ovom trenutku, može samo da vam naudi. Prestanite da gledate kako su stvari bile, i analizirajte koliko imate sada, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Putovanje sa partnerom ili prijateljima sada će biti dobro za vas. 

POSAO: Novac je često veoma privlačan predlog, kao i misao o tome kako steći više. Vi težite svojim ciljevima, a i u prilog vam ide vaša ljubaznost prema kolegama. Korisna nova znanja i informacije obećavaju vam mogućnosti za afirmaciju. Budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Bićete napeti i na ivici nerava, ali krajem nedelje planetarni aspekti obaćavaju olakšanje. Moguća nesanica.

Comments