nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Možete očekivati ljubavni uspeh koji je moguće promeniti u razočaranje ako niste pažljivi. Možda ćete morati da se smirite u toku ovog ciklusa – nema žurbe, strpljenje je ključ. U vašoj porodici može doći do nesuglasica koje možete izbeći kako biste izbegli kajanje izazvano nekom od razmenjenih uvredljivih reči. Nebeski uticaji izazivaju oživljavanje pojedinih duboko zakopanih unutrašnjih osećanja. Ako vam se ponudi putovanje koje uskoro treba da realizujete, nemojte to odbiti.

POSAO: Radujete se korisnim promenama. Ovo je dobar trenutak da svoj novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći. Moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima.

ZDRAVLJE: Moguće pojačanje hroničnih smetnji i zdravstvenih problema. Pridržavajte se terapije i uvedite red i disciplinu u svoju dnevnu rutinu.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Tenzije vas drže podalje od smirenosti, ali to morate postići po svaku cenu – upravo sada. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima oko sebe, posebno u vašoj porodici. Budite strpljivi, a ne nasrtljivi. Nepokolebljiva sreća će vas voditi do uspeha. Uskoro će doći do sjajnog osećaja harmonije i oko vas može doći do nekih iznenađujućih promena i novih dešavanja.  Izbegavajte kritiku i analizirajte sopstveno ponašanje. Život se mora stalno menjati i transformisati da bi ostao svež i zanimljiv.

POSAO: Pripremite se za pokušaj finansijskih malverzacija, koje mogu biti fatalne po vašu stabilnost ako im to dozvolite. Planetarna energija vam pomaže da procenite svoj napredak ka određenim ciljevima.

ZDRAVLJE: Više se krećite i zdravije hranite, to će vam pomoći u kanalisanju dnevnog nivoa stresa. Opuštajte se kad god imate priliku. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Iskoristite pozitivnu emocionalnu energiju oko sebe da izgladite situaciju. Ne razgovarajte sa nepoznatima, uz njihovu pomoć nećete postići očekivani uspeh, posebno ako je razgovor u vezi sa partnerskim odnosom. Ako imate bilo kakve planove koje ste razmišljali da sprovedete u delo, pokrenite ih odmah; bez čekanja i sekunde. Tačno procenite kako se osećate jer je to ključ za pravi izbor. Prekinite sva štetna poznanstva i prijateljstva bez scena i agresije. Možda je vreme za kampovanje ili pecanje sa partnerom na nekom posebnom i lepom mestu.

POSAO: Budite razumni i ne trošite novac bez dobrog razloga. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: Po svaku cenu pokušajte da budete mirni. Moguće da će vas mučiti tegobe uobičajene za vas u ovo doba godine, smetnje sa zglobovima, bolovi u leđima, aktiviranje reumatskih promena.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Vaši potezi se neće dobro kotirati ako ste prenaglili. U ovom periodu, potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju. Vaša nadmoć je razlog za zavist kod drugih ako preterujete sa hvalisanjem. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne poduhvate.  Sada nije vreme da razmišljate o promenama u vašem životu. Pazite da nekoga ne povredite i ne namećite svoje mišljenje.

POSAO: Naći ćete se okruženi zanimljivim i uticajnim ljudima koji će možda želeti da vam budu od koristi i podrže vaše planove i projekte. Očekujte prihode.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pravite balans u svemu što radite. Što je Aristotel rekao – mera je najbolja

Naslovna fotografija: instagram.com/gabriellecaunesil

Comments