nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Ne možete da pogodite šta neko misli, tako da ćete samo morati da budete strpljivi i sačekate dok ne dobijete jasniju perspektivu. Možete očekivati nova, zanimljiva poznanstva. Zalog prosperiteta leži u vašoj otvorenosti pred ljudima oko vas. Očekujete povoljne promene ili vesti vezane za vaš lični život. U ovom periodu morate analizirati svaku reč koju čujete. Nebeski uticaji vas podstiču da smišljate sve vrste planova i šema kako biste privukli nečiju pažnju. 

POSAO: Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke. Ne planirajte poslovna putovanja. Budite odgovorni, posebno sada.

ZDRAVLJE: Mogući manji zdravstveni problemi u vezi sa srčanim pritiskom i krvnim sudovima. Više se odmarajte. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Dajte sebi vremena i budite strpljivi. Komunikacija sa rođacima donosi vam radost koju mogu da poremete nerešene neprijatne obaveze. Horoskop upozorava da se vaši planovi mogu neočekivano razviti u ovom periodu. Nemojte se iznenaditi ako vam partner ponudi putovanje na neko egzotično mesto.

POSAO: Morate imati više razumevanja ako želite da budete uspešni. Promene koje razmatrate omogućiće vam da završite davno započete zadatke. Ako ste zanemarivali važne stvari vezane za finansije, onda ćete imati koristi ako se bavite ovim pitanjem bez odlaganja. Zaštitite svoje interese.

ZDRAVLJE: Zadržite pozitivan stav, uprkos potištenosti i manjim zdravstvenim smetnjama u vezi sa hormonima i promenom raspoloženja. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Možda se osećate veoma privučeno određenom osobom, ali niste sigurni u to kako bi trebalo da odgovorite na njen pristup. Ako budete strpljivi, sve će biti u redu.  Nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac, ali ga nećete otkriti ni u jednoj od uobičajenijih aktivnosti kojima je većina ljudi obično srećna. Nemojte biti u iskušenju da putujete zajedno ako se osećate čak i pomalo neprijatno. Detaljno procenite razgovore sa ljudima oko sebe. Uradite hitne popravke i promene kod kuće kako ne bi bilo ozbiljnih problema u bliskoj budućnosti. Budite odgovorni, umereni i uzdržani.

POSAO: Vaš um je sada mnogo više usredsređen i fokusiran, pomaže vam da svoju energiju usmerite u jednu stvar umesto u milione i ovo je vaša tajna uspeha. Moguće je pokupiti neprijatelje jer oni nisu mogli više da isišu od vas zbog svojih zavidnih osećanja. Vaše aktivnosti su uspešne i doneće vam novo priznanje i odličan prihod.

ZDRAVLJE: Nervoza i napetost se smenjuju sa periodima praznine i iscrpljenosti. Pokušajte da se opustite i više se odmarajte.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 17. decembar   23. decembar

LJUBAV: Porodične svađe mogu vam pokvariti raspoloženje. Budite strpljivi, šta god da se dešava oko vas. Trenutne okolnosti vas mogu primorati da se raspravljate i zastupate svoje gledište. Pokušajte da ne zapadnete u depresiju jer niste dovoljno inicijativni i uporni.  Stižu vesti koje će promeniti vaša osećanja.  Putovanje, čak i po kišnom danu, biće osvežavajuće. Budite oprezni kada dajete obećanja.

POSAO: Detaljno analizirajte i izračunajte svoje projekte, a zatim pređite na delanje. Za one od vas koji imaju nove ideje i planove – dobro je da ih podelite sa ljudima koji mogu da pomognu. Planetarni aspekt koji se formira može vas ohrabriti da budete ekstravagantniji nego što možete sebi da priuštite, ali budite sigurni da zaista imate finansijskih sredstava.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa varenjem, pa povedite računa o ishrani u ovom periodu i izbacite štetne navike sa kojima se borite već duže vreme. 

Comments