nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Nepokolebljiva sreća će vas voditi do ljubavnog uspeha, dok vam komunikacija sa rođacima donosi radost koju ipak mogu da poremete nerešene neprijatne obaveze. Nebeski uticaji izazivaju pojedina duboko zakopana osećanja. Budite staloženi u komunikaciji i ne opterećujte atmosferu. Iskreno govorenje partneru kako se osećate moglo bi da promeni stvari nabolje brže nego što mislite. Uskoro vas očekuje slavlje, pa razmislite šta je bolje – da li da odete na zabavu ili da to veče posvetite voljenom.

POSAO: Uverite se da vaše raspoloženje ne izaziva finansijske gubitke. Nemojte biti razdražljivi ako vidite da se isplanirano dešava sporije nego što se očekivalo. Haos i neefikasnost su dve situacije koje morate da pokušate da izbegnete po svaku cenu.

ZDRAVLJE: Promene raspoloženja i padovi energije mogu imati hormonski uzrok. Bilo bi dobro da posetite lekara.  nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Često zaboravljate da je vaša impulsivnost ponekad nerazumna i da traumatizuje druge. Energija je trenutno idealna za vas kako biste se iznova pozabavili starim problemom gde ćete naići na uspeh kada pronađete novo rešenje. Nemojte žuriti sa odlukama; samo budite strpljivi i slušajte svoje srce. Značajan planetarni aspekt ovog perioda može vas zbuniti u vezi osećanja koja gajite prema partneru. Sad je trenutak da se dugogodišnja želja ili određeni cilj koji imate na umu – konačno ostvari. U emotivnom odnosu budite oprezni sa sugestijama i obećanjima u koje niste sigurni. Slobodni Bikovi, vreme je da skupite hrabrosti i simpatiji predložite dejt.

POSAO: Astralna konfiguracija podrazumeva da ćete izvesno vreme morati da provedete analizirajući svoje prethodne radnje. Nemojte težiti uspehu kroz neočekivane promene. Pogoršanje vašeg materijalnog stanja je sada ozbiljna mogućnost.

ZDRAVLJE: Važno je da ostanete stabilni i ne podležete promenama raspoloženja, zato se posvetite održavanju svesnosti i unutrašnjeg mira. Meditirajte, izađite u prirodu. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Možda ćete se suočiti sa partnerovim lažima koje uništavaju vaše nade po pitanju budućnosti vaše veze. Trenutno planetarno poravnanje može stvoriti osećaj sukoba. U vašoj porodici može doći do nesuglasica koje mogu izazvati depresiju izazvanu nekom od razmenjenih uvredljivih reči. Pokušajte da ne analizirate sve što drugi govore i zašto to govore. Zvezde vas mole da ne budete u iskušenju da započnete nove poduhvate na ličnom planu. Slobodni Blizanci, iako niste bili oduševljeni kako je prošao prethodni dejt, dajte potencijalnom partneru još jednu šansu – možda se prijatno iznenadite.

POSAO: Napravite važnu investiciju danas – uložite u sebe. Odbijte putovanje koje je skupo i koje će smanjiti vašu uštedu. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima. Ne delite zaključke koje ste doneli sa neodgovornim ljudima.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više opuštanja i privatnosti, možete sebi dozvoliti da se ulenjite – tako ćete najbolje napuniti baterije i odmoriti se. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Ako ste nervozni, nemojte se svađati ili prepirati sa partnerom, već budite mirni i staloženi, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici. Ovo je odličan trenutak za bilo koju vrstu putovanja, pa s partnerom idite na destinaciju koju već duže vreme želite d posetite. Možete se potpuno prepustiti planovima i ciljevima na kojima ste odlučili da radite, ili možete da počnete da sve to razvlačite kroz brigu i preteranu analizu detalja – vaša odluka. Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promene. Budite odgovorni, posebno sada.

POSAO: Ne dozvolite sebi da izgubite novac zbog svog lošeg ponašanja. Upornost i strpljenje su uvek nagrađeni. Komunikacija sa poslovnim partnerima će vam pomoći da stabilizujete svoju finansijsku situaciju i postavite temelje za buduće uspehe.

ZDRAVLJE: Osluškujte svoje telo, samo vi možete tačno protumačiti signale koje vam šalje. Možda vam treba više vitamina i više sna. 

Comments