nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Na emotivnom planu, vaše strpljenje i upornost će biti stavljeni na test. Nije preporučljivo sada krenuti na putovanje sa partnerom jer su vam misli zauzete hitnim poslovima i rasejani ste. Slobodni Lavovi, budite oprezni kad upoznajete nove ljude jer ste preplavljeni emocijama zbog prethodne veze i vaša procena nije ispravna. Budite oprezni, jer u toku ovog perioda imate tendenciju da dozvolite ljudima da se uključe u vaš život, iako to ne zaslužuju.  Posedujete snagu i izvrsnost da se nosite sa svime.

POSAO: Veoma ste blizu zacrtanih ciljeva, ali magla skriva skorašnji uspeh od vaših očiju. Ozbiljno prihvatite zadatke koji vam pomažu da ostvarite svoje planove. Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite bar deo svog novca za buduću stabilnost.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije, ali ste napeti i potrebno vam je opuštanje. Ukoliko imate hronične smetnje, možda treba da korigujete terapiju.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da podrobno razmislite o tome šta želite od partnera. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji doživljavate intimne situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude, već sačekajte trenutak kad budete mogli da donesete konkretniju odluku. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva koliko možete. Slobodne Device, smeši se trenutak da upoznate veoma interesantnu, duhovitu osobu s kojom ćete želeti što češće da se viđate.

POSAO: Ne pozajmljujte novac ako ga ne možete vratiti. Uskoro će vam se otvoriti novi horizonti kroz koje ćete dobiti visoke pohvale i poštovanje. Putujte samo ako imate dovoljno novca i ako to neće loše uticati na vaš budžet. Sada je vreme da ostvarite svoje planove i vodite računa da budete prisutni na poslovnim sastancima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada možete reagovati na vremenske prilike i osećati povremene padove energije i iscrpljenost. Uvedite uredniji način života. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Ne odbijajte pozive prijatelja čak i ako ste umorni. Energija sa planeta donosi vam svojevrsni opušteni osećaj. Lekcija ovog ciklusa je da budete strpljivi i da ne pokušavate da se uhvatite ukoštac sa svim emotivnim problemima odjednom. Videćete, racionalnost će vam doneti pozitivan ishod. Vaš život se može razvijati drugačije od vaših ideja i planova, ali ne gubite nadu. Izbegavajte kritiku i analizirajte sopstveno ponašanje. Život je neprekidan niz promena i jedan deo će se isplatiti. Odnos sa partnerom je povoljan, dok će se slobodne Vage divno provesti na prvom dejtu.

POSAO: Problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu. Ne odbijajte pomoć, kao ni nove poslovne projekte. Povoljan finansijski period za one u fitnes i kozmetičkim branšama.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje i konstruktivno trošenje energije koju imate. Ako osećate bolove u leđima i ramenima, radite lagane vežbe istezanja.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Budite strpljivi, na putu ste ka emotivnom uspehu. Sukobi u porodici nisu predviđeni, pa će domaća atmosfera biti opuštena i prijatna. Tenzije vas drže podalje od smirenosti, ali to morate postići po svaku cenu upravo sada. Nebeska konfiguracija će obuhvatiti izglede za pozitivne promene. Iznenadite partnera nečim što znate da voli. Idite na večeru ili na vikend-izlet. Nesumnjivo je da će to dodatno učvrstiti vaš odnos. Slobodne Škorpije, vreme je da prihvatite poziv na dejt od onoga koji vam ga je već nekoliko puta uputio.

POSAO: Dobro razmislite o svojim narednim poslovnim koracima. Ako ste zanemarivali važne stvari u vezi sa finansijama, onda ćete imati koristi ako se bavite ovim pitanjima bez odlaganja.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i puni energije koju redovno trošite. Uradite to na konstruktivan način, aktivirajte se fizički i nađite mentalne izazove. 

Comments