nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Sve vreme ovog perioda moguće je da ćete biti ljuti i razdražljivi zbog problema sa partnerom koji vam oduzimaju sve vreme. Pokušajte da budete više inicijativni i uporni, kako biste stabilizovali ono što ste postigli. Sada se možda osećate prilično emotivno i nedostaje vam osećaj jasnoće. Nađite vremena da razmislite o izgovorima i objašnjenjima koje dugujete onima od kojih zavisi vaša sreća. Slobodni Strelci, ako ste uskoro dogovorili izlazak, nemojte se razočarati ako se možda ne bude odvijao kako ste zamislili.

POSAO: Događaji se dešavaju drugačije od onoga kako ste zacrtali, ali novi obrti će vam koristiti. Ponovo zakažite odložene sastanke i obnovite kontakte sa kolegama sa kojima je prijatno raditi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja, a boravak u prirodi će učiniti čuda za vaše raspoloženje i nivo energije. Takođe, promenite rutinu i hranite se zdravije.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Nestrpljivi ste i razmišljate o nebitnim stvarima, pa su moguće greške u vašem emotivnom odnosu. Ipak, u vašem životu će se pojaviti novi ljudi koji će doneti nove ideje i prilike za otkriće – oni će vam pomoći da život sagledate iz drugačije perspektive. Razgovore vodite uz miran ton i uzdržane emocije. Duboko procenite šta za vas znače – ne samo vaša prošlost – već i budući događaji. Budite oprezni ako putujete s partnerom i prijateljima, jer može doći do nesuglasica koje će svima pogoršati situaciju. Slobodni Jarčevi, posvetite se sebi i hobijima koji zadovoljavaju vaše kreativne porive.

POSAO: Timski rad je neophodan za uspeh. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete neko vreme u planiranju i donošenju određenih odluka. Poslovni pozivi zaslužuju vašu pažnju i doneće vam dobru zaradu u narednim danima.

ZDRAVLJE: Potreban vam je aktivan odmor povezan sa sportom, odlaskom u prirodu ili kulturnim dešavanjima – ili sve to zajedno. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Rizikujete da uništite stabilnu vezu ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Pokušajte da u atmosferu kod kuće unesete pozitivna osećanja. Bilo koja vrsta putovanja s partnerom na kratke udaljenosti biće veoma uspešna. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Vaša situacija zaista nije tako loša, samo se bojite da se uhvatite ukoštac s njom, pa samo nastavite da plenite samopouzdanjem i sve će se na kraju rešiti. Budite umereni u rečima prema ljudima koje volite.

POSAO: Nemojte se plašiti da uložite novac u investiciju za koju mislite da je vredna. Možda ćete saznati da će vaš projekat usporiti zbog neočekivanih sporednih faktora. Nebesko poravnanje svakako oživljava stvari i kada jednom postavite svoje ciljeve, nećete se osvrtati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i željni ste nove energije i uzbuđenja. Pridružite se grupi koja organizuje izlete, planinarenje, boravak u prirodi, to vam je lek za dušu i telo.nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 18. februar   24. februar

LJUBAV: Nebeski uticaji ukazuju na to da nećete moći da sakrijete svoje emocije iza slatke i vesele fasade. Uskoro će nastupiti smirenost u odnosima sa najmilijima, pa iskoristite period da se prepustite porodičnim obavezama. Naići ćete i na poteškoće, ali ostanite smireni i tolerantni. Nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Nemojte se iznenaditi ako vam partner ponudi putovanje na neko egzotično mesto.

POSAO: Uspeh u ovom periodu je automatski. Finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa bilo kojim predlogom koji vam se nađe na putu. Naći ćete se okruženi zanimljivim i uticajnim ljudima koji će želeti da vam budu od koristi i podrže vaše planove i projekte.

ZDRAVLJE: Osećate nemir i hteli biste da se desi nešto lepo, ali nemojte bežati od problema da ne biste pobegli na pogrešnu stranu – u bolest i iscrpljenost.

Naslovna fotografija: instagram.com/blancamiro

Comments