nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Čini se da ste posebno vatreno i avanturistički raspoloženi – pogotovo u odnosu sa partnerom. Ipak, često želite da ostanete sami sa svojim mislima. Detaljno procenite razgovore koje ste vodili sa porodicom i prijateljima, jer vam mogu pomoći u rešenju raznih boljki. Uskoro ćete možda osetiti potrebu da delimično promenite svoje okruženje jer ćete misliti da imate neprijatelje od kojih želite da se udaljite. Putovanje, na koje ćete možda morati da krenete s partnerom, biće napeto i povezano sa neprijatnim razgovorima koje ćete morati da vodite. Napravite promene u svom životu koje će postati odskočna daska za dostizanje novih vrhunaca. Slobodni Ovnovi, nemojte biti strogi, već prihvatite poziv na dejt od osobe koja vam se već nekoliko puta javila.

POSAO: Potražite kvalitetne ljude sa kojima možete razmisliti o proširenju vašeg poslovanja. Nepokolebljiva sreća će vas voditi do uspeha. Po svojim finansijama ćete videti da ste učinili dobru stvar time što ste više kolega pozvali da vam pomognu u novom poduhvatu.

ZDRAVLJE: Nagomilanu energiju koja vam stvara nervozu i remeti san, najbolje ćete kanalisati kroz pojačanu fizičku aktivnost – trčite ili vežbajte u teretani. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Osećanja prema partneru su intenzivna, a situacija će kulminirati ako se ne kontrolišete. Budite strpljivi i sa partnerom i sa bližnjima, pa pokušajte da ne reagujete burno. Vreme je da sebe sagledate iz daljine očima drugih i shvatite da je vaše ponašanje iritirajuće i da morate da se izvinite. Pokušajte da ne analizirate sve što drugi govore i zašto to govore. Uradite hitne popravke i promene kod kuće kako ne bi bilo ozbiljnih problema u bliskoj budućnosti. Ne pravite planove putovanja, već s partnerom prvo otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči (kao i njega), pa onda donosite zajedničke odluke. 

POSAO: Oni od vas koji sami nešto razvijaju, uskoro će požnjeti neočekivani uspeh. Novac se može iskoristiti za mnoge stvari, ali jedna od njegovih najlepših upotreba je da usreći druge, pa ako imate više nego što vam je potrebno, uložite ga u humani poduhvat. Uključite se u diskusiju o budućim zadacima koje ste dugo planirali, ali još niste započeli.

ZDRAVLJE: Rasteretite se, da ne biste sagoreli i da vam zdravlje ne bi stradalo. Organizujte izlet sa bliskim osobama, opustite se i zabavljajte. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Ne dajte znak da znate za spletke među ljudima oko vas jer vas se takve ne tiču. Baš nimalo – jer trenutno ubirate plodove ljubavi i u jednom ste od svojih najdruštvenijih i zaista divnih raspoloženja. Sada ste na potpuno novom putu koji će vas dovesti do apsolutnog emotivnog uspeha. Stižu vesti koje će vas pozitivno promeniti iznutra i spolja. Ako vas stari prijatelj pozove kod sebe, a to uključuje putovanje van zemlje, prihvatite jer ćete se nezaboravno provesti. Slobodni Blizanci, posvetite se svojim potrebama i kreativnim navikama i – ne brinite – sreća vam se smeši odmah iza ugla.

POSAO: Možda će vam biti potrebno vreme da posmatrate i analizirate drugu stranu vaše trenutne situacije pre nego što krenete u akciju. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate profitabilnim. Pazite na prevare, koje imaju za cilj da vam se osvete izazivanjem gubitka novca.

ZDRAVLJE: U ovom periodu možete osećati pad energije, umor i bezvoljnost, bez posebnog razloga. Slušajte svoje telo – ako traži mirovanje i odmor, omogućite mu to. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Iako ćete možda smatrati da je energija ovog perioda previše emotivna, to će biti dobro za vas. Pokušajte da budete tolerantni prema mišljenju drugih. Želite da ostvarite svoje planove, ali ćete se stalno susretati sa tvrdoglavošću ljudi oko vas. Putovanje sa partnerom trenutno je nešto što vas oboje istinski obradovati. Možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog mišljenja vašeg odnosa da ćete zaboraviti da vaša prava snaga leži u intuiciji i osetljivosti. Ne budite pohlepni.

POSAO: U ovom periodu, svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Radite ono što najbolje umete –  obavljajte korak po korak i budite strpljivi. Poboljšajte svoju finansijsku situaciju pripremom i potpisivanjem ugovora sa bankarskim institucijama. Možda ćete biti neprijatno iznenađeni vestima da vas neprijatelj pokušava udaljiti iz kancelarije, posebno ako se bavite politikom.

ZDRAVLJE: Ako osećate višak energije koji vam stvara nervozu, pojačajte fizičku aktivnost. Prijaće vam i zabava u uskom krugu prijatelja, izlet, ili kraći put.

Comments