nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Poravnanje planeta će sigurno doneti čitav niz emocija, koje će verovatno biti divlje i vatrene, i nimalo „lepo“ izražene. Da biste izbegli razočaranje, ni sa kim ne razgovarajte o svojim namerama. Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje životne probleme i smislili načine da ih rešite. Ipak, razmislite da li takve promene idu u vašu korist. Budite odgovorni, umereni i uzdržani. Kad se u potpunosti smirite – otvoreno razgovarajte s partnerom o daljim planovima. Slobodni Lavovi, pozovite simpatiju na dejt i priredite joj veče za pamćenje. Nećete se pokajati.

POSAO: Ponekad vaša neozbiljna potrošnja može izmaći kontroli, pa morate paziti na finansije da ne biste zapali u dugove. Analizirajte svoja dostignuća ne samo za trenutak, već i za ceo period i otklonite sopstvene greške da biste izbegli moguće kazne. Postoji mogućnost da će se pojaviti pokrovitelj koji će vam pomoći da ostvarite svoje planove.

ZDRAVLJE: Ne možete izbeći napetost u ovom periodu, pa ćete biti razdražljivi i skloni glavoboljama i nesanici. Pokušajte da se uravnotežite ravnomernim dozama aktivnosti i opuštanja i odmaranja.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Zaslužićete divljenje partnera ako ne budete prenagli, zato budite smireni i strpljivi. Postoji mogućnost komplikacija u odnosima u vašoj porodici ako ste nedelikatni. Sada se možda osećate prilično emotivno, ali vam nedostaje osećaj jasnoće. S partnerom organizujte aktivan odmor, izlet vezan za sport, planinarenje ili kulturnu zabavu. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu. Nalazite se u trenutku koje vam omogućava da ostvarite svoje planove. Slobodne Device, planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani sa pravim ljudima.

POSAO: Pratite svoje srce, a novac i prilike će uslediti prirodno. Uskoro ćete izaći na vrh i biti izuzetno uspešni. Ne propustite da iskoriste ponuđeno, ali ne budite gramzivi – sve radite umereno.

ZDRAVLJE: Sebi priuštite večernje opuštanje u krugu najbližih, ili u samoći, nakon radnog dana, da biste se rasteretili pritiska koji osećate. Lagana rekreacija će vam prijati.

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Napeti ste i nervozni. Partner nije ispunio vaša očekivanja, iako ste mu naznačili šta treba da uradi. Ipak, ne očajavajte, nehotično je zaboravio. Vaša ličnost, kao i volja, jaka je. Planete vam obećavaju odlično samopouzdanje i duhovnu harmoniju ako se setite da vam samoprocena koristi. Uzdržite se od nepredviđenih, egzotičnih putovanja s partnerom, sve dok o svemu ne porazgovarate. Saslušajte i vi njega. Zajednički planovi za budućnost sada mogu biti nerealni i preambiciozni. Ipak, uvek budite umereni u rečima prema ljudima koje volite.

POSAO: Razmislite mirno o svemu što ćete početi da radite. Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Ako ste zanemarili važne stvari koje se tiču finansija, onda ćete imati koristi ako se bavite ovim pitanjima bez odlaganja. Morate biti oprezni kada donosite važne odluke.

ZDRAVLJE: Emotivna preosetljivost može se odraziti na vaše zdravlje, i to tamo gde se inače najosetljiviji – grlo, stomak, hormonski disbalans – što će brzo proći.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Planetarna atmosfera može stvoriti preduslove da se emocionalno zapetljate, pa se u ovom trenutku morate pustiti da vas intuicija vodi put kako biste emotivno bili uspešni. Slobodne Škorpije, izbegavajte nova poznanstva, jer će vas zamoriti i razočarati. Škorpijama koje su u vezi, trenutna astralna energija savetuje da ne putuju na velike udaljenosti. Planetarna energija vas može podstaći da razmislite i analizirate svoje ponašanje. Znajte da imate sve šanse da napravite onoliko promena koliko želite – u svakom pogledu. Pozovite prijatelje kojima se dugo niste javili.

POSAO: Zvezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od poslovnog neuspeha. Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i puni ste energije. Moguće prolazno pojačanje hroničnih smetnji.

Comments