nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Zabranite sebi da se mešate u svađe bližnjih koje vas se ne tiču. Energija koja zrači sa planeta može podstaći pojedina veoma duboka osećanja da isplivaju na površinu. Eventualne okolnosti će vas primorati da se pridržavate svojih principa, ali možda nećete uspeti u ovom trenutku, zato budite mirni. Sada je vreme da izgradite buduće planove s partnerom, koji vas voli i u svakom trenutku je tu za vas, pa budite zahvalni jer takav odnos nije svakidašnji. Planetarno poravnanje vam daje obilje prostora za promene i transformaciju. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje agresivno.

POSAO: Nemojte biti u iskušenju da potpišete finansijska i bankarska dokumenta. Uspeh počinje jakim samopouzdanjem i pozitivnim stavom. Ovo je posebno pozitivan finansijski period za one koji se bave prirodnim naukama.

ZDRAVLJE: Da biste izbegli posledice napetosti i stresa, više se krećite i zdravije hranite – nastojte da vam životni ritam bude uredan i da dovoljno spavate.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Bolje prećutite šta god vam drugi kažu, iako nemaju pravo da vas vređaju. Samo se okrenite i idite, jer ne treba da gubite vreme na uzaludne razgovore. Planetarno poravnanje vas podstiče da izrazite kako se zaista osećate, a ako ste potiskivali određene emocije, možda ćete otkriti da ih više ne možete zadržati ni za trenutak. Imate probleme sa partnerom i treba vam vreme da se sklonite kako biste radili na svojoj psihoanalizi. Slobodni Jarčevi, uskoro ćete probati nešto novo i drugačije, a desiće se na predstojećem putovanju. Imaćete priliku da stari san konačno pretvorite u stvarnost. 

POSAO: Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova. Morate uravnotežiti svoje finansije i osigurati da dobijete ono što želite za svoj novac. Završite obaveze kojima je odavno prošao rok i ispunite svoja obećanja.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine – ako ste zamenili dan i noć, vratite ritam u normalu. Smanjite loše navike, više se krećite, jedite zdravije.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Morate se osećati emocionalno sigurnim, jer se ne možete opustiti ako osetite da u vašoj vezi postoji bilo kakva poteškoća. Zvezde vam daju samopouzdanje da s partnerom pravite veće planove u budućnosti. Dajte sebi priliku da se promenite u trenucima kad je i ako je potrebno. Budite fleksibilni da se nosite sa svakom novonastalom situacijom u porodici, pa sa svim članovima ponaosob razgovarajte. Budite strpljivi i na usluzi, sad im je potrebnije više nego ikad. Slobodne Vodolije, razmislite o uspostavljanju novih odnosa. Planetarno poravnanje naglašava da treba češće da izlazite s društvom.

POSAO: Pazite da ne pogoršate svoje finansijsko stanje. Vaša sposobnost da upadnete i izađete iz situacija sa gracioznošću i lakoćom biće vaša karta za uspeh. Budite ujednačeni ili ćete morati da se pozabavite problemima u rešavanju problema koji mogu biti dugotrajni.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da negde odete da biste napunili baterije. Organizujte sebi izlet ili vikend na planini, zarad zdravlja i opuštanja. nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 18. mart   24. mart

LJUBAV: Iako će prepirka s partnerom učiniti da se osećate besno i razočarano, uskoro ćete pronaći strpljenje da ga slušate. Polako ali sigurno – strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Ipak, vaša svađa neće uticati na vaše planove koji će u toku ovog ciklusa biti izuzetno korisni. Slobodne Ribe, analizirajte reči svojih novih poznanika kako biste sprečili da proživite još jedno razočaranje. Promene koje vam uskoro mogu koristiti otkriće nove mogućnosti za priznanje. Budite odgovorni za svoje postupke.

POSAO: Vaši uspesi su zagarantovani, zahvaljujući ljudima koji vas podržavaju. Razlog za intrige oko vas je u vestima o materijalnom uspehu koji će vas uskoro obradovati.

ZDRAVLJE: Vreme je da se aktivirate na svim poljima – fizički, mentalno, emocionalno. Krećite se, družite se, čitajte, zarad ravnoteže duševnog i telesnog zdravlja.

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Comments